Leirikeskus Rantalahti

Rantalahdentie 70 , 14240 Janakkala

Leirikeskus Rantalahti

Rantalahti on leirikeskuksemme, jossa pidämme lähes kaikki rippileirimme sekä lasten ja vanhusten leirit. Oman toimintamme lisäksi Rantalahti on oivallinen paikka viettää perhejuhlia, kuten häitä, syntymäpäiviä ja muistotilaisuuksia ym.

Rantalahdesta löytyvät erinomaiset tilat mm. leirikouluille, TYKY-toiminnalle ja kokouksille. Tarjoamme tilat ja räätälöidyt palvelut hyvien tieyhteyksien varrelta, historiallisessa ympäristössä. Rantalahden päärakennuksessa on vapaassa käytössä langaton verkko.

Voit tutustua rantalahteen nettisivuilla www.rantalahti.com

Tiedustelut ja varaukset rantalahti@evl.fi tai emäntä Tanja Yrttimaa-Purdy, puh. 044 7656 967, tanja.yrttimaa-purdy@evl.fi.

Ajo-ohje: Monien navigointisovellusten ehdotusten vastaisesti paras ajoreitti etenkin talvella Rantalahteen on Pyhän Laurin kirkon, (Hakoistentie 345, Janakkala) mäen päällä sijaitsevan, ison parkkipaikan vasemmasta takakulmasta lähtevä Rantalahdentie. Tätä tietä ajetaan 700 metriä Rantalahden parkkipaikalle.

Rantalahden Torppa on matkan varrella osoitteessa Rantalahdentie 41

Pysäköinti
wc
Esteetön kulku

Tapahtumat

to 24.9. klo 18.00 -20.30

Rantalahdentie 70, 14240 Janakkala

Torpantorstai

Nuorisotyö ja nuoret valloittavat Rantalahden Torpan joka toinen torstai klo 18–20.30. Kavereiden kohtaamista, teetä ja kahvia, ajankohtaisia aiheita ja ilmiöitä, pintaa syvemmälle, rennosti, huumoria unohtamatta. Ota riski ja tule paikalle!
ke 30.9. klo 18.00 -21.00

Rantalahdentie 70, 14240 Janakkala

Fossiilit - Nuorten aikuisten ryhmä

Onko isosuus jo takanapäin? Alkaako aikuisuuden mukana tuomat velvollisuudet pikkuhiljaa hiipimään elämään? Mihin suuntaan sitä tästä lähtisi? Liity nuorten aikuisten humoristisesti nimeämään Fossiilistoimintaan!