tyttö kolumbiassa

Lähetys- ja avustustyö

Tule mukaan tekemään lähetystyötä!

Tässä seurakunnassamme kokoontuvien lähetyspiirien ohjelma, muutoin voit lukea lisää lähetyksestä ja nimikkoläheteistä täältä.

Jos haluat neuloa lähetyksen hyväksi, voit tutustua neuleohjeisiin. Jos haluat neuloa jotain muuta kuin ohjeitten mukaisia käsitöitä, ota yhteyttä Taija Kivistöön.

Lähetyspiirit

Lähetyspiiri

pidetään parillisten viikkojen keskiviikkoisin klo 13 Turengissa Ilonassa. Katso tapahtumat alla.

Lähetysompeluseura

kokoontuu parillisten viikkojen tiistaisin 13 Tervakosken seurakuntakeskuksessa. Katso tapahtumat alla.

Hanna-piiri

kokoontuu kuukauden viimeisenä maanantaina klo 18 Turengin seurakuntakeskuksessa. Katso tapahtumat alla.

Toivoa naisille Hanna-työn avulla halutaan murentaa käsitys, että naisella ei ole arvoa. Rukous on yksi tärkeimmistä asioista, joilla voi muuttaa naisten elämää.

Sansan Hanna-työ on osa medialähetysjärjestö TWR:n Women of Hope -työtä, joka sai alkunsa vuonna 1997. Hanna-rukouskalenteria käännetään tällä hetkellä 85 kielelle ja käytetään 126 maassa.

Noin 50 000 naista rukoilee kalenterin mukaisesti määrätyn aiheen puolesta määrättynä päivänä, niin että rukouksen aalto kiertää maailmaa 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa. Samalla kalenteri välittää tietoa naisten tilanteesta eri puolilla maailmaa. Suomessa toimii yli 90 rukousryhmää.

Seurakunnasta Janakkalan Toivoa naisille / Hanna-työn piirissä on mukana lähetys- ja aikuistyönsihteeri.