Diakoniatyö

Alla diakoniatyön yhteystiedot.
Varaa diakoniatoimistoon vastaanottoaika puhelimitse.

Seurakunnan diakoniatyöntekijöillä on marraskuusta 2021 alkaen uudet vastuualueet.

• Päivi Harjun vastuulla on Tervakosken alueen asiakastapaamiset (keskusteluapu ja taloudellinen avustaminen), vanhustyö ja sururyhmät.
  • Tiina Peltolan vastuulla on Turengin alueen asiakastapaamiset (keskusteluapu ja taloudellinen avustaminen), työikäisten toiminta ja ruoka-avun jako sekä Turengissa että Tervakoskella.
  • Lotta Törmäsen vastuulla on perheiden ja nuorten asiakkaiden tapaamiset sekä kasvotusten että sosiaalisessa mediassa (vain keskusteluapu). Törmänen toimii myös diakonian tapahtumakoordinaattorina esimerkiksi yhteisvastuukeräykseen, diakoniatyön tapahtumiin ja myyjäisiin liittyen.

Kaikki diakoniatyöntekijät pitävät hartauksia ja osallistuvat seurakunnan jumalanpalveluselämään ja rippikoulutyöhön.

Päivi Harju

diakoniatyöntekijä

Varaa vastaanotto Tervakosken diakoniatoimistoon puhelimitse. Tervakosken seurakuntakeskus, Kirkkotie 1, Tervakoski

Tiina Peltola

diakoniatyöntekijä

Varaa vastaanotto Turengin diakoniatoimistoon puhelimitse. Turengin seurakuntakeskuksessa, Juttilantie 2, Turenki

Petra Ryynänen

diakoniatyön pappi, partiotyön yhteyshenkilö

Lotta Törmänen

diakoniatyöntekijä

Nuorten ja perheiden parissa tehtävä työ, poislukien taloudellinen tukeminen, josta vastaavat Päivi Harju ja Tiina Peltola.