Pyhän Laurin kirkko

Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Jumalanpalvelus on seurakuntalaisten yhteinen juhla, johon kokoonnutaan sunnuntaisin, kirkkovuoden pyhinä sekä usein myös arkena. Raamattuun ja uskoon syvennytään viikoittain myös erilaisissa pienryhmissä ja piireissä.

Pyhän Laurin kirkko Tarinmaalla sekä kirkot Turengissa ja Tervakoskella kutsuvat mukaan messuun. Pääjumalanpalvelus pidetään Pyhän Laurin kirkossa sunnuntaisin klo 10.

Turengin ja Tervakosken kirkoissa jumalanpalvelukset ovat pääsääntöisesti joka toinen sunnuntai klo 13. Ajankohdat näkyvät  tapahtumissa, jossa voit esimerkiksi selata tulevia tapahtumia tai tarkastella tiettyä päivämäärää valitsemalla sen kalenterista.

Tapailakodissa on hartaus joka toinen torstai, Kyterinhovissa ja Elsakodissa kerran kuussa.

Näiden lisäksi järjestetään muita jumalanpalveluksia ja hartauksia. Kaikkien tilaisuuksien tarkemmat aikataulut löytyvät Tapahtumat-sivulta.

Tervakoskella ja Turengissa järjestettävistä raamattu- ja rukoustilaisuuksista löydät tietoa täältä.

Lähetystyön piireistä löydät tietoa täältä.