Kerhot Tarinmaalla

Kaikkiin kerhoihin ilmoittaudutaan etukäteen. Kerhoihin voi ilmoittautua myös kerhokauden jo alettua. Myös täynnä olevaan kerhoon voi ilmoittautua jonoon.  Vanhemmalle vahvistetaan kerhoon pääsy tai ryhmän täyttyessä jonotuspaikalle jääminen aina sähköpostilla tai puhelimitse ennen ensimmäistä kerhokertaa.

Hyvän Tuulen Tupa (ryhmä on täynnä)

Tule mukaan askartelemaan, pelaamaan,  leikkimään, ulkoilemaan. Voit tuoda myös omia toimintaideoitasi tullessasi, niin jaetaan yhdessä hyvää tuulta!

1.-6.-luokkalaisille keskiviikkoisin klo 16-17:30. Alkuun kerhon kokoontumispaikkana toimii Pyhän Laurin kirkko, marraskuusta alkaen Tarinmaan seurakuntatalo, Hakoistentie 340.

Kerhoon otetaan enintään 8 lasta, tarvittaessa paikat arvotaan. Ohjaajina Eeva Rintakumpu ja Seija Vehkomäki. (SV)

Kerho alkaa 22.9.

Ilmoittaudu jonoon tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Pienoismallikerho

Kerhossa rakennetaan muovisia pienoismalleja. Kaikki tarvittavat rakennusvälineet ovat kerholaisten käytössä kerhon puolesta. Yleisenä ohjeena voisi sanoa, että kerhoon ei kannata laittaa päälle niitä parhaita vaatteita, sillä liimojen ja maalien kanssa touhutessa saattaa silloin tällöin "käydä vahinko".

Myös pienoismallit saat hankittua kerhon kautta. Hankitut mallit laskutetaan kerhokauden päätteeksi kerholaisilta.

3.-6.-luokkalaisille maanantaisin klo 17-18.30 Tarinmaan seurakuntatalossa, Hakoistentie 340, alakerran askartelutilassa, talon Turengin puoleisessa päädyssä. Jos kerhoon mahtuu, voivat myös yläkoululaiset osallistua. Kerhoon otetaan enintään 8 kerholaista. Jos ilmoittautuneita tulee enemmän kuin mukaan mahtuu, paikat arvotaan.  Ohjaajana Petri Hurme ja Miro Stolt. (PH)

Kerho alkaa 20.9.

Ilmoittaudu mukaan tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

varhaisnuorisotyö, alakouluikäiset