Naisten leirit Rantalahdessa

Tule katkaisemaan arkikiireesi ja anna itsellesi aikaa pysähtyä, ulkoilla, liikkua, retkeillä historiallisissa maisemissa ja hiljentyä.

Seuraava leiri järjestetään 21.-23.9.2018.

Leiri alkaa perjantaina klo 18 ja päättyy sunnuntaina klo 12.30.

Hinta oman seurakunnan jäseneltä on 69 €, muun ev.lut. seurakunnan jäseneltä  74 € ja kirkkoon kuulumattomilta 141 €.

Majoitus on neljän hengen huoneissa.

Leirillä ohjaajina toimivat perhetyöntekijä Tiina Alakoski ja pastori Anu Vaarnamo.

Ilmoittautuminen alkaa 6.8. klo 9, jolloin tämä linkki ilmoittautumissivulle aktivoituu. (linkki poistettu 31.8.).

Huom! Huom! Leirillä on vielä tilaa. Ilmoittaudu siis mukaan Tiinalle tiina.alakoski@evl.fi tai 044 7656 971. Ja vielä yksi huom! Tiina on lomalla viikon 36 eli odota vastausta rauhassa viikon 37 alkuun :)

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen päättyy 30.8. Leirikirje postitetaan 2 viikkoa ennen leiriä.
Punaisia kukkia