Hautausmaat

Janakkalan hautausmaa sijaitsee Pyhän Laurin kirkolla Tarinmaalla, osoitteessa Hakoistentie 345.

Sankarihautausmaat sijaitsevat Pyhän Laurin kirkolla ja Tervakosken kirkolla, osoitteessa Kirkkotie 1.

Hautausmaan toimisto sijaitsee Tarinmaan seurakuntatalossa. Osoite on Hakoistentie 340.

Hautapaikka- ja hautamuistomerkki- eli hautakiviasioissa ota yhteyttä puutarhuri Piia Suonpäähän puh. 044 7656 996.

Hautauspalvelut

Hautaukseen liittyvät käytännön järjestelyt, varaukset yms. hoidetaan seurakuntatoimistossa

• siunausaika ja -paikka, sekä mahdollinen muistotilaisuuspaikka
  • papin ja kanttorin varaukset
  • haudan hoidosta sopiminen

Hautapaikka-asiat hoituvat hautausmaan toimistossa.

Hinnat

Tietoja hinnoista löydät täältä.

Viimeisimmän tiedotteen löydät täältä. (päivitetty 4.9.2018)

Uutta: perennahoitoja haudoille

Haudoille on nyt saatavilla myös perennahoitoja

Haudoille tuotavat kynttilät

on hyvä käydä siistimässä pois haudoilta niiden palamisen jälkeen. Hautausmaalla on omat jäteastiat bio- ja sekajätteelle. Huomioittehan, että led-kynttilät ovat ongelmajätettä, jolle hautausmaalla ei ole keräyspistettä.

Autolla ajo hautausmaalla on kielletty.

Jos ajaminen on välttämätöntä, siihen pitää kysyä etukäteen lupa seurakuntapuutarhurilta.