Raamattu- ja rukoustilaisuudet

Tervakoskella

Raamattupiiri
kokoontuu maanantaisin klo 18 seurakuntakeskuksen rippikoulusalissa ympäri vuoden. Vetäjänä toimii Lilja Rantanen.

Vuonna 2023 raamattupiirin päiväksi vaihtuu perjantai, kellonaika ja paikka pysyvät samana.

Miesten raamattupiiri

kokoontuu parittomien viikkojen tiistaina 17.1.-9.5. klo 18-20 Tervakosken seurakuntakeskuksen seurakuntasalissa. Vetäjänä toimii Hannu Rantala.

Turengissa

Raamattupiiri

kokoontuu maanantaisin klo 15-16.15 Turengin seurakuntakeskuksen pianosalissa 29.5. asti. Vetäjänä toimii Reino Malinen

Miesten raamattupiiri

parittomien viikkojen tiistaisin klo 18-20 Turengin seurakuntakeskuksen kirjastohuoneessa, myös kesällä 2023. Vetäjänä toimii Reino Malinen.

Naisten raamattupiiri

parillisten viikkojen torstaisin klo 18-19.30 Lähetyskahvila Toivossa. Vetäjänä toimii Tuulikki Rintakumpu. 9.2. luetaan Mark 7.-8.