Kerhot Tervakoskella

Kaikkiin kerhoihin ilmoittaudutaan etukäteen 11.9. klo 16 mennessä. Jos määräaikaan mennessä ilmoittautuneita on enemmän kuin mukaan mahtuu, paikat arvotaan. Ilmoittautuminen jatkuu silti edelleen, sillä kerhoihin voi ilmoittautua myös kerhokauden jo alettua. Täynnä olevaan kerhoonkin voi ilmoittautua jonoon.  Huoltajalle vahvistetaan lapsen kerhoon pääsy tai ryhmän täyttyessä jonotuspaikalle jääminen aina sähköpostilla tai puhelimitse ennen ensimmäistä kerhokertaa.

Luovan toiminnan kerho (Huom! ei kokoonnu 4.10.)

1.-6. luokkalaisille, enintään 8 kerholaista

tiistaisin klo 18-19 Tervakosken seurakuntakeskuksen yläkerran kerhotilassa, Kirkkotie 1.

Täällä pääset tekemään esityksiä, näyttelemään, leikkimään luovia leikkejä ja muuta mukavaa! Ohjaajina Sanni Riikonen ja Sara Viskari.

Kerho alkaa 20.9.2022

Kokkikerho

Kokkikerho 3.-6.-luokkalaisille, enintään 6 kerholaista

joka toinen tiistai klo 15:30-17:30 aina parittomilla viikoilla Tervakosken seurakuntakeskuksen keittiössä, Kirkkotie 1.

Kokkailemme laktoosittomasti, mutta muita erityisruokavalioita emme valitettavasti voi huomioida. Mahdollista on myös järjestää toinen ryhmä parillisille viikoille, jos ilmoittautujia riittää kahteen ryhmään. Tule kokkailemaan monenlaisia herkkuja. Kerhon päätteeksi päästään maistelemaan. Voit tuoda oman essun mukanasi. Ohjaajina Ada Raitala ja Seija Vehkomäki.

Kerho alkaa 27.9.2022, ensimmäinen ryhmä on täynnä, ja jonossa jo alkua joten mahdollisuus toiseen ryhmään on, jos ilmoittautujia tulee vielä:

Monitoimikerho

1.-6. luokkalaisille, enintään 8 kerholaista

keskiviikkoisin klo 17:30-18.30 Tervakosken seurakuntakeskuksen yläkerran kerhotilassa, Kirkkotie 1.

Nimensä mukaisesti monenlaista puuhaa ja yhdessä tekemistä, askartelusta leikkiin ja unelmoinnista ulkoiluun! Voit tuoda myös omia toimintaideoita tullessasi, niin jaetaan yhdessä hyvää tuulta. Ohjaajina Taika Lehtimäki ja Seija Vehkomäki.

Kerho alkaa 21.9.2022

Itsetehtyjä pehmoeläimiä.