Kerhot Tervakoskella

Kaikkiin koko toimintakauden kerhoihin ilmoittaudutaan etukäteen 11.9. klo 16 mennessä. Jos määräaikaan mennessä ilmoittautuneita on enemmän kuin mukaan mahtuu, paikat arvotaan. Ilmoittautuminen jatkuu silti edelleen, sillä kerhoihin voi ilmoittautua myös kerhokauden jo alettua. Täynnä olevaan kerhoonkin voi ilmoittautua jonoon.  Huoltajalle vahvistetaan lapsen kerhoon pääsy tai ryhmän täyttyessä jonotuspaikalle jääminen aina sähköpostilla tai puhelimitse ennen ensimmäistä kerhokertaa.

Koruaskarteluillat koululaisille

• Turengissa lähetyskahvila Toivossa tiistaina 18.4. klo 16-19
  • Tervakoskella seurakuntakeskuksen yläkerran kerhohuoneessa keskiviikkona 19.4. klo 16-19

Korvakoruja, kaulakoruja, riipuksia, kauniita avainnauhoja, helmipunontaa, yms.

Tule valmistamaan itsellesi valintasi mukaan erilaisia kauniita koruja. Tekeminen vaatii sorminäppäryyttä ja hiukan kärsivällisyyttäkin. Tarvikkeet saat paikan päältä. Soveltuu parhaiten noin 10-vuotiaasta ylöspäin, mutta taitojen mukaan nuoremmatkin tervetuloa!

Voit tulla paikan päälle toiminta-ajan puitteissa eli klo 16-19 välisenä aikana siten kuin sinulle sopii. Ohjaajina toimivat Sari Kiuru ja Seija Vehkomäki.

Mukaan mahtuu noin 10 osallistujaa. Osallistujien huoltajille lähetetään tarkempaa tietoa sähköpostitse tai WhatsApp-viestinä ennen askarteluiltaa.

Ilmoittaudu mukaan 2.4.2023 mennessä tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kokkikerho

Kevätkausi tuo mukanaan pieniä poikkeuksia säännönmukaiseen kokoontumiseen. Kevään kerhopäiviä on muutaman kerran myös parillisilla viikoilla.

Kevään kerhopäivät ovat: 10.1., 31.1., 14.2., 21.2.,14.3. sekä 28.3.2023.

Kokkikerho 3.-6.-luokkalaisille, enintään 6 kerholaista

joka toinen tiistai klo 15:30-17:30 aina parittomilla viikoilla Tervakosken seurakuntakeskuksen keittiössä, Kirkkotie 1.

Kokkailemme laktoosittomasti, mutta muita erityisruokavalioita emme valitettavasti voi huomioida.  Tule kokkailemaan monenlaisia herkkuja. Kerhon päätteeksi päästään maistelemaan. Voit tuoda oman essun mukanasi. Ohjaajina Ada Raitala ja Seija Vehkomäki.

Kerho alkaa 27.9.2022, ryhmä on täynnä mutta jonoon voi ilmoittautua.

Ilmoittaudu jonoon tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Askartelukerho

Joulutauon jälkeen kerho jatkuu 11.1.2023.

1.-6. luokkalaisille, enintään 8 kerholaista

keskiviikkoisin klo 17:30-18.30 Tervakosken seurakuntakeskuksen yläkerran kerhotilassa, Kirkkotie 1.

Tervetuloa askartelemaan. Ohjaajina Taika Lehtimäki ja Seija Vehkomäki.

Kerho alkaa 21.9.2022

Ilmoittaudu mukaan tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Itsetehtyjä pehmoeläimiä.

varhaisnuorisotyö, alakouluikäiset