Kerhot Tervakoskella

Kaikkiin kerhoihin ilmoittaudutaan etukäteen. Kerhoihin voi ilmoittautua myös kerhokauden jo alettua. Myös täynnä olevaan kerhoon voi ilmoittautua jonoon.  Vanhemmalle vahvistetaan kerhoon pääsy tai ryhmän täyttyessä jonotuspaikalle jääminen aina sähköpostilla tai puhelimitse ennen ensimmäistä kerhokertaa.

Tyttöjen Tupa

Tyttöjen tupa, tyttöjen lupa: yhdessä tekemistä askartelusta leikkiin, unelmoinnista ulkoiluun!

1-6. luokkalaisille tytöille torstaisin klo 16-17 seurakuntakeskuksen yläkerran kerhotilassa, Kirkkotie 1.

Kerho jatkuu 13.1.2022

Kerhoon otetaan enintään 8 kerholaista, tarvittaessa paikat arvotaan. Kerhon ohjaajina toimivat Elli Hankkila ja Wilma Romström. (SV)

Ilmoittaudu mukaan tästä. Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kokkikerho (ryhmä on täynnä)

Pizzaa vai pipareita? Tule kokkailemaan monenlaisia herkkuja. Kerhon päätteeksi päästään maistelemaan. Voit tuoda oman essun mukanasi.

Kokkikerho 3.-6.-luokkalaisille joka toinen torstai klo 17-19 aina parillisilla viikoilla Tervakosken seurakuntakeskuksen keittiössä, Kirkkotie 1.

Kerho jatkuu 13.1.2022

Ryhmään otetaan enintään 6 kerholaista, tarvittaessa paikat arvotaan. Vanhemmille ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse onko lapsi saanut paikan vai ei. Valitettavasti emme voi huomioida erityisruokavalioita, mutta esimerkiksi laktoositon ruokavalio ei ole ongelma. Kerhon ohjaajana toimii Taika Lehtimäki ja Seija Vehkomäki. (SV)

Ilmoittaudu jonoon tästä. Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Askartelukerho (ryhmä on täynnä)

Mukavaa ja helppoa askartelua näppärille sormille. Pukeudu niin ettei muutama maalipilkku paidassa haittaa :)

1-6. luokkalaisille tytöille ja pojille keskiviikkoisin klo 18.00-19.00 seurakuntakeskuksen yläkerran kerhotilassa, Kirkkotie 1.

Kerho jatkuu 12.1.2022

Kerhoon otetaan enintään 8 kerholaista, tarvittaessa paikat arvotaan. Ohjaajina Sanni Riikonen, Sara Viskari ja Marika Lampén. (SV)

Ilmoittaudu jonoon tästä. Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Itsetehtyjä pehmoeläimiä.