Kerhot Tervakoskella

Kaikkiin kerhoihin ilmoittaudutaan etukäteen. Kerhoihin voi ilmoittautua myös kerhokauden jo alettua. Myös täynnä olevaan kerhoon voi ilmoittautua jonoon.  Vanhemmalle vahvistetaan kerhoon pääsy tai ryhmän täyttyessä jonotuspaikalle jääminen aina sähköpostilla tai puhelimitse ennen ensimmäistä kerhokertaa.

Pehmoeläinkerhot syyslomalla

Tee oma koira, norsu, possu..

Syyslomalla järjestetään kolmena päivänä puuhaa ompelusta innostuneille, kahtena päivänä Tervakoskella ja yhtenä Turengissa.  Jokainen päivä on oma itsenäinen kerhokertansa ja yhdessä kerhokerrassa ehtii saada valmiiksi yhden valitsemansa pehmoeläimen. Kerho soveltuu parhaiten 3.-6. -luokkalaisille ja siellä ommellaan koneella ja käsin. Etukäteen on hyvä osata myös pujottaa lanka neulansilmään. Kaikki tarvikkeet ja opastuksen saa kerhosta, ohjaajana toimii Seija Vehkomäki. Jokaiseen päivään otetaan enintään 6 kerholaista.

Tervakoskella kokoonnutaan seurakuntakeskuksen rippikoulusalissa

• maanantaina 18.10. klo 13-16  ja
  • tiistaina 19.10. klo 13-16

Turengissa kokoonnutaan Lähetyskahvila Toivossa, Keskuskuja 3 (entinen Ilona)

• keskiviikkona 20.10. klo 13-16

Lisätietoja saat Seijalta. Ilmoittaudu mukaan. Jos ilmoittautuneita on enemmän kuin mukaan mahtuu, paikat arvotaan.

Ilmoittaudu mukaan tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Bofferi- eli pehmomiekkapaja syyslomalla

5.-.6. -luokkalaisille ma 18.10., ti 19.10., to 21.10. ja pe 22.10. klo 10-11.30 Tervakosken seurakuntakeskuksella. Ohjaajana Petri Hurme.
Opetellaan miekkailemaan turvallisesti, tutustutaan bofferimiekan rakenteeseen jne. Sateen sattuessa olemme sisällä. Ota mukaan liikuntaan sopivat vaatteet ja juomapullo, loput välineet saat pajalta.

Ilmoittaudu mukaan tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tyttöjen Tupa

Tyttöjen tupa, tyttöjen lupa: yhdessä tekemistä askartelusta leikkiin, unelmoinnista ulkoiluun!

1-6. luokkalaisille tytöille torstaisin klo 16-17 seurakuntakeskuksen yläkerran kerhotilassa, Kirkkotie 1.

Kerho alkaa 23.9.

Kerhoon otetaan enintään 8 kerholaista, tarvittaessa paikat arvotaan. Kerhon ohjaajina toimivat Elli Hankkila ja Wilma Romström. (SV)

Ilmoittaudu mukaan tästä. Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kokkikerho (ryhmä on täynnä)

Pizzaa vai pipareita? Tule kokkailemaan monenlaisia herkkuja. Kerhon päätteeksi päästään maistelemaan. Voit tuoda oman essun mukanasi.

Kokkikerho 3.-6.-luokkalaisille joka toinen torstai klo 17-19 aina parillisilla viikoilla Tervakosken seurakuntakeskuksen keittiössä, Kirkkotie 1.

Kerho alkaa 23.9.

Ryhmään otetaan enintään 6 kerholaista, tarvittaessa paikat arvotaan. Vanhemmille ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse onko lapsi saanut paikan vai ei. Kokkikerho ei sovellu moniallergisille lapsille, mutta esimerkiksi laktoositon ruokavalio ei ole ongelma. Kerhon ohjaajana toimii Taika Lehtimäki ja Seija Vehkomäki. (SV)

Ilmoittaudu jonoon tästä. Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Askartelukerho

Mukavaa ja helppoa askartelua näppärille sormille. Pukeudu niin ettei muutama maalipilkku paidassa haittaa :)

1-6. luokkalaisille tytöille ja pojille keskiviikkoisin klo 18.00-19.00 seurakuntakeskuksen yläkerran kerhotilassa, Kirkkotie 1.

Kerho alkaa 22.9.

Kerhoon otetaan enintään 8 kerholaista, tarvittaessa paikat arvotaan. Ohjaajina Sanni Riikonen, Sara Viskari ja Marika Lampén. (SV)

Ilmoittaudu mukaan tästä. Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Itsetehtyjä pehmoeläimiä.