Koululaisia pelaamassa Leirikeskus Rantalahdessa

Toimintaa alakouluikäisille

Toimintaa alakouluikäisille

Toimintakauden 2023-2024 kerhoista löydät tietoa tämän sivun linkeistä ja leireistä täältä.  Kerhoista ja leireistä tiedotetaan myös syksyisin ja alkuvuodesta koulujen kautta jaettavalla esitteellä. Seuraa meitä myös FacebookissaLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja Instagramissa.Linkki avautuu uudessa välilehdessä  

Ota siis kaveri mukaan tai suunnista itseksesi kerhoon tai leirille! Siellä on ystäviä, touhua ja tekemistä. Mukavat ohjaajamme odottelevat uusia ja vanhoja kerholaisia ryhmiinsä. Nuorisotyönohjaajan lisäksi kerhoja ohjaavat myös koulutetut nuoret ohjaajat sekä vapaaehtoiset aikuiset.

Kaikkiin kerhoihin ilmoittaudutaan etukäteen. Kerhoihin voi ilmoittautua mukaan myös kesken toimintakauden jos tilaa vielä on. Kerhot ovat maksuttomia. Jos kerhoon tullaan ilmoittautumatta, nuorisotyönohjaaja ottaa mahdollisuuksien mukaan yhteyttä kotiin ja pyytää laittamaan ilmoittautumistiedot kotisivujen kautta. Jos lapsi edelleen käy kerhossa ilman ilmoittautumista, eivät ohjaajat ole vastuussa esim. ruokavalioista huolehtimisesta esim. nyyttikestien/leipomisten tms. kohdalla. Silloin ei myöskään ole mahdollisuutta ilmoittaa vanhemmille tarpeellisista lasta koskevista asioista, esim. tapaturmasta tai kerhon peruuntumisesta tms.

Lisätietoja:

Kerhokohtaisia lisätietoja voit kysellä nuorisotyönohjaaja Elina Salakalta. Yhteystiedot ovat tämän sivun alareunassa.

Taukoja toiminnassa

Kerhot eivät kokoonnu koululaisten syyslomapäivinä, joululomalla ja talvilomaviikolla. 

Kerhokohtainen tiedottaminen toimintakaudella

Kerhojen toiminnasta tiedotetaan kerhokohtaisilla WhatsApp-ryhmillä, joihin kerholaisten vanhemmat voidaan liittää heidän luvallaan. Voit tarkistaa asian myös Tapahtumista.

Kerhonohjaajakoulutus

Oletko kiinnostunut toimimaan itse kerhonohjaajana? Tietoja kerhonohjaajakoulutuksestamme löydät täältä.

Otamme mielellämme mukaan myös aikuisia ohjaajia kerhoihin!

Tutustu myös lapsien ja lapsiperheiden toimintaan täällä ja nuorisotoimintaan täällä.