Kouluikäisten leirit

Rantalahti on remontin vuoksi suljettu ja kevään leirit järjestetään Kiipulassa. Kesän 2022 leirikeskusleirit järjestetään taas Rantalahdessa. 

Järjestämme 1.-3. -luokkalaisille yhden yön leirit keväällä ja syksyllä. Myös 4.-6. -luokkalaisille on leiri keväällä ja syksyllä. Se kestää koko viikonlopun perjantaista sunnuntaihin.

Kesälomien aikaan järjestämme muutaman päivän mittaisia leirejä, jotka on tarkoitettu kaikille alakouluikäisille.

Kun joku leiri on ajankohtainen, avaamme sille oman sivun, jonne pääset tämän sivun valikosta.

Lisäksi on hiippakunnallisia ja valtakunnallisia leirejä. Näistäkin tiedotamme, kun leirit ovat ajankohtaisia.

Leirien hinnat

Leirin vuorokausihinta on Janakkalan seurakunnan jäseniltä 26 €, muun ev.lut. seurakunnan jäseneltä 35 € ja muilta 52 €. Seurakunta voi myöntää anomuksesta avustusta leirimaksuihin.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeella netissä.


Pääsinkö leirille?

Jos leiriläisiä ilmoittautuu enemmän kuin on paikkoja, arvomme mukaan pääsevät. Voit tiedustella leirin ohjaajilta tai seurakuntatoimistosta mukaan pääsystä leiri-ilmoituksessa ilmoitetusta päivämäärästä alkaen. Soita tai kysy sähköpostilla.

Leirikirje

Osallistujat saavat leirikirjeen huoltajan sähköpostiosoitteeseen. Lasku leirimaksusta lähetetään paperipostissa noin kaksi viikkoa ennen leirin alkua tai leirimaksu saatetaan myös kerätä käteisenä leirille tultaessa. Leirikohtaisesti ilmoitetaan, kumpi tapa on kulloinkin käytössä.

Peruutuksen sattuessa

Mahdollisista peruutuksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Peruutuksen sattuessa maksetut leirimaksut palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.