Hautausmaakävely 2017

Aikuisille

Seurakuntien tarjonnasta löytyy valtava määrä erilaisia aikuisille suunnattuja tilaisuuksia, ryhmiä ja piirejä. Toimintaa on esitelty alla. 

Tavataan kylillä! -kiertue

Ohjelmassa tuttujen tapaamista, hartaus, pientä ohjelmaa ja päiväkahvit.

  • torstaina 29.2. klo 13-15 Leppäkosken Voiman talolla
  • torstaina 21.3. klo 13-15 Vähikkälän seuratalolla
  • torstaina 25.4. klo 13-15 Napialan koulumuseossa

Mukana diakoni Ritva Voivala.

Toimintaa Tervakoskella, Turengissa ja Rantalahdessa

Yhteislauluilta Yhteisvastuukeräyksen hyväksi

maanantaina 26.2., 18.3., 29.4. ja 27.5. klo 18 Lähetyskahvila Toivossa

Lauletaan seurakuntanuorten lauluja viime vuosituhannelta tähän päivään. Laulattajina kanttori Tapio Mäenpää ja kirkkoherra Pekka Riikonen.

Miesten aamukahvit

maanantaina 12.2., 11.3., 8.4. ja 6.5. klo 8-9 Lähetyskahvila Toivossa

Tervetuloa kaikki miehet maksuttomille aamukahveille. 

Miesten luonto- ja saunailta

maanantaina 25.3., 22.4. ja 20.5. klo 18-20.30 Rantalahden leirikeskuksessa

Naisten lenkkisauna

keskiviikkona 20.3., 17.4. ja 8.5. klo 18.00–20.30 Rantalahden leirikeskuksessa

Tehdään yhdessä reipas noin tunnin mittainen kävelylenkki. Rentoudutaan saunan lämmössä ja nautitaan kevyt iltapala. Tervetuloa mukaan!  

Näkövammaisten kerho

on kerran kuussa kokoontuva avoin vertaistukiryhmä. Perjantaina 9.2. klo 13-15 Turengin seurakuntakeskuksessa vieraana on oikeuksien valvonnan asiantuntija Minna Ågren Näkövammaisten liitosta. Tilaisuus on kaikille, joita näkökyvyssä jokin huolettaa. Lisätiedot Päivi Harju.

Aamupuuro

keskiviikkoisin klo 9-11 Tervakosken seurakuntakeskuksessa. Aamupuurolle ovat tervetulleita kaikenikäiset. Vapaaehtoinen 2 euron maksu vapaaehtoisten valmistamasta aamupuurosta.  

Kirjallisuuspiiri

kokoontuu parillisten viikkojen perjantaisin klo 10-12 Tervakosken seurakuntakeskuksessa 12.1.-31.5. 

 Kirjailijavieraana perjantaina 23.2. klo 10-12 on kirjailija Riitta Tulusto. Hän kertoo kirjastaan Runoja ja ryppyjä eletystä elämästä.

”Ihmisessä ovat kaikki iät alati läsnä”. Tähän ikäkausien monikerroksisuuteen hyppää Riitta Tulusto kokoamassaan runoteoksessa, joka tarjoaa osuvia, hauskoja, koskettavia kuvia vanhenemisen eri puolista. Tulusto on valinnut runoja viideltä viisaalta naiselta, jotka ovat sanoittaneet tuntojaan rohkeasti vielä vanhalla iällä. He ovat Helena Anhava, Eeva Kilpi, Aila Meriluoto, Aulikki Oksanen ja Kyllikki Villa. Tulusto käy keskustelua näiden kiteyttämisen mestareiden kanssa ja pohtii omaa vanhenemistaan runojen inspiroimana.

Riitta Tulusto on eläkkeellä oleva erityisopettaja ja tietokirjailija. Hän on kirjoittanut koulutusta ja kasvatusta koskevia tietokirjoja, ja toimittanut lukuisia runokokoelmia. Erityisen suosittuja ovat olleet antologiat Pää tallella ja Täyttä päätä.

Tervetuloa kirjojen ja kirjallisuuden maailmaan mukaan!

Lähetyskahvila Toivo

Kevätkaudella 2024 Toivo on avoinna 9.1.-30.5. syyskauden tapaan tiistaisin ja torstaisin klo 9-12. Tiistaisin hartaus klo 10. Joka kuukauden ensimmäisenä torstaina klo 10 tuolijumppa. Vetäjänä Mirva Tuuliainen-Hakala.

Käsityöryhmä

kokoontuu maanantaisin klo 9.30 Lähetyskahvila Toivossa. Asiasta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä Anja Kankaaseen, puh. 040 7077 774. 

Seurakunnan sähly

perjantaisin klo 15.30-16.45 Turengin liikuntahalli, lohko 3, pukuhuone 5.

Kiinnostaisiko reikäpallon perässä juokseminen? Ja vieläpä ilmaiseksi! Jos kiinnostuit, nyt sinulla olisi mahdollisuus.

Perjantaisin Turengin liikuntahallilla on luvassa mukavaa höntsää ja puhdasta liikunnan riemua kivassa porukassa. Tällä vuorolla ei tarvitse olla veivikikkatyyppi, vaan kaiken tasoiset pelaajat ikään tai sukupuoleen katsomatta ovat enemmän kuin tervetulleita. Pelaamassa voi käydä silloin kun jaksaa/kerkiää/huvittaa.

Seurakunnan puolesta on pallot ja liivit jakojen tekoon. Mukaan tarvitset vaan sisäpeli-kengät, mailan ja juomapullon. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Markukseen, puh 044 7656 964, markus.juutila@evl.fi.

Tarkemmat päivämäärät ja kellonajat toiminnasta löytyvät tämän sivun tapahtumalistauksesta. 


Lähetyspiirit Tervakoskella ja Turengissa

Lue lisää Toivoa naisille -piiristä ja lähetyspiireistä täältä.

Raamattu- ja rukoustilaisuudet

Lue lisää raamattu- ja rukoustilaisuuksista täältä.