Lapset leikkivät Leirikeskus Rantalahden pihalla.

Kesätoimintaa koululaisille

Tästä alkaa kesäloman vietto! Mukana kesätoiminnassa nuorisotyönohjaajat Seija ja Löde muun tiimin kera.

Päiväleiri ja kesäleiri vietetään historian hengessä prinsessojen ja ritarien maailmassa. Ohjelmassa on ainakin puuhastelua keppihevosten ja miekkailun parissa, askartelua, ulkoilua sekä paljon muuta kesäpuuhaa.

Leirivaihtoehdot

PÄIVÄLEIRI TURENGIN SEURAKUNTAKESKUKSESSA 7.-10.6.2021

Päiväleiri kokoontuu päivittäin maanantaista torstaihin klo 9-15. Hinta on 20 euroa.
Mukaan mahtuu 20 lasta ja leirin vastaava ohjaaja on Petri Hurme. Ilmoittautuminen on päättynyt!
Turengin seurakuntakeskus, Juttilantie 2, 14200 Turenki

WILLA GÖÖS: KESÄLEIRI MUUTTUU PÄIVÄLEIRIKSI 14.-16.6.2021

Päiväleirin vastaava ohjaaja on Seija Vehkomäki. Ilmoittautuminen on päättynyt!

Koronan vuoksi leiri toteutetaan päiväleirinä päivittäin klo 9-16.30. Hinta on 15 euroa. Muutoksista tiedotetaan tilanteen mukaan. Ilmoittautuneille lähetetään kirjeet sähköpostissa lähiaikoina.

Willa Göös, Pauninkulmantie 310, 12400 Tervakoski

PIHKA 5 -leiri: Portailla 21.-24.6.2021

Telttaleiri 10-14 -vuotiaille ja perheille

Tampereen Pihka 5 -hiippakuntaleiri ”Portailla” on siirretty järjestäjien yhteisellä päätöksellä kesälle 2022.
Uusi leiriaika on 11. - 15.7.2022, ja leiri pidetään Hollolan Upilassa. Leiri siirtyy epävarman epidemiatilanteen vuoksi. Tautitilanne on huonontunut Päijät-soten alueella touko-kesäkuun vaiheessa. Leirin voisi toteuttaa tarkennetuilla rajoituksilla, jotka estävät kuitenkin leiritoiminnalle
oleelliset toiminnot, tutustumiset ja ohjelmat.

Tampereen hiippakunnan leiri, matalan kynnyksen eräleireilyä, nukutaan teltoissa ja itse tiskataan astiat. Janakkalan seurakunnasta mukana ovat Petri Löde Hurme ja Tiina Alakoski. Leiriläisiä on tulossa mukaan reilu sata hiippakunnan alueelta. Hinta on 80 e/leiriläinen, perheen hinta max 220 e.
Leiriin liittyy harjoitusleiri 29.-30.5. Ilmoittautuminen on päättynyt!

Lisätietoa PIHKA 5 -leiristä voi kysyä Petri Hurmeelta ja Tiina Alakoskelta. Huom! Harjoitusleiri on vallitsevan koronatilanteen vuoksi peruttu!

Upilan leirikeskus, Hollola

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Pääsinkö leirille?

Jos leiriläisiä ilmoittautuu enemmän kuin on paikkoja, arvomme mukaan pääsevät. Voit tiedustella leirin ohjaajilta tai seurakuntatoimistosta mukaan pääsystä 3.5.2021 alkaen. Soita tai kysy sähköpostilla, yhteystiedot löydät alta.

Leirikirje

Leirikirje lähetetään huoltajan sähköpostiin ja lasku tulee paperipostissa noin kaksi viikkoa ennen leirin alkua. Laskun tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Seurakunta voi myöntää anomuksesta avustusta leirimaksuihin.

Peruutuksen sattuessa

Mahdollisista peruutuksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Peruutuksen sattuessa maksetut leirimaksut palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.