Lapset leikkivät Leirikeskus Rantalahden pihalla.

Kesätoimintaa koululaisille

Tästä alkaa kesäloman vietto! Mukana kesätoiminnassa nuorisotyönohjaajat Seija ja Löde muun tiimin kera.

Päiväleiri ja kesäleiri vietetään historian hengessä prinsessojen ja ritarien maailmassa. Ohjelmassa on ainakin puuhastelua keppihevosten ja miekkailun parissa, askartelua, ulkoilua sekä paljon muuta kesäpuuhaa.

Leirivaihtoehdot

PÄIVÄLEIRI TURENGIN SEURAKUNTAKESKUKSESSA 7.-10.6.2021

Päiväleiri kokoontuu päivittäin maanantaista torstaihin klo 9-15. Hinta on 20 euroa.
Mukaan mahtuu 20 lasta ja leirin vastaava ohjaaja on Petri Hurme. Ilmoittautuminen on päättynyt!
Turengin seurakuntakeskus, Juttilantie 2, 14200 Turenki

KESÄLEIRI WILLA GÖÖSISSÄ 14.-16.6.2021

Leiri alkaa klo 12 ja päättyy klo 12. Hinta on 52 euroa oman seurakunnan jäseneltä, 70 euroa muun ev.lut seurakunnan jäseneltä ja muilta 104 euroa. Mukaan mahtuu 20 lasta ja leirin vastaava ohjaaja on Seija Vehkomäki. Ilmoittautumaan pääset tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä kunnes leiri on täynnä. Ilmoittautuminen suljetaan kuitenkin viimeistään 14.5.

Jos tätä ei voida koronan vuoksi toteuttaa leirinä, toteutetaan toiminta mahdollisuuksien mukaan päiväleirinä päivittäin klo 9-16.30. Hinta siinä tapauksessa on 15 euroa. Muutoksista tiedotetaan tilanteen mukaan.
Willa Göös, Pauninkulmantie 310, 12400 Tervakoski

PIHKA 5 -leiri: Portailla 21.-24.6.2021

Telttaleiri 10-14 -vuotiaille ja perheille

Tampereen hiippakunnan leiri, matalan kynnyksen eräleireilyä, nukutaan teltoissa ja itse tiskataan astiat. Janakkalan seurakunnasta mukana ovat Petri Löde Hurme ja Tiina Alakoski. Leiriläisiä on tulossa mukaan reilu sata hiippakunnan alueelta. Hinta on 80 e/leiriläinen, perheen hinta max 220 e.
Leiriin liittyy harjoitusleiri 29.-30.5. Ilmoittautuminen on päättynyt!

Lisätietoa PIHKA 5 -leiristä voi kysyä Petri Hurmeelta ja Tiina Alakoskelta.

Upilan leirikeskus, Hollola

Ilmoittautuminen

Kaikille leireille ilmoittaudutaan  yllä olevien linkkien kautta. Jos ilmoittautumisen suhteen on ongelmia tai kysyttävää, niin ota yhteys suoraan leiristä vastaavaan ohjaajaan - yhteystiedot löytävät sivun alaosasta.

Pääsinkö leirille?

Jos leiriläisiä ilmoittautuu enemmän kuin on paikkoja, arvomme mukaan pääsevät. Voit tiedustella leirin ohjaajilta tai seurakuntatoimistosta mukaan pääsystä 3.5.2021 alkaen. Soita tai kysy sähköpostilla, yhteystiedot löydät alta.

Leirikirje

Leirikirje lähetetään huoltajan sähköpostiin ja lasku tulee paperipostissa noin kaksi viikkoa ennen leirin alkua. Laskun tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Seurakunta voi myöntää anomuksesta avustusta leirimaksuihin.

Peruutuksen sattuessa

Mahdollisista peruutuksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Peruutuksen sattuessa maksetut leirimaksut palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.