Lapset leikkivät Leirikeskus Rantalahden pihalla.

Kesätoimintaa koululaisille

Tästä alkaa kesäloman vietto! Mukana kesätoiminnassa nuorisotyönohjaajat Seija ja Löde muun vetäjä- ja isostiimin kera.

Kesälle 2022 seurakunta tarjoaa kouluikäisille kolme leiriä:

• Kaksi leiriä Rantalahdessa kesäkuun alkuviikoilla
  • Heinäkuulla telttaleiri 10-14 -vuotiaille sekä perheille.

Leirivaihtoehdot

Kaksi leiriä Rantalahdessa

Juuri remontista valmistuneen tuliterän Rantalahden leirikeskuksen kesäleirit vietetään tänä vuonna kansainvälisessä hengessä lähetystyön ja yhteisen vastuun näkökulmasta. Ohjelmaa on monelta mantereelta ja maanosasta vierailijoitakaan unohtamatta. Tietysti myös perinteiset uimiset, nuotiolaulut ja pelit sekä leikit löytyvät ohjelmasta.

Molemmat Rantalahden leirit alkavat ja päättyvät puoliltapäivin.

Jos leireille tulee enemmän ilmoittautuneita kuin mukaan voidaan ottaa, leiripaikat arvotaan. Ilmoittautumisjärjestyksellä ei ole merkitystä. Jos kumpikin Rantalahden leireistä on sinulle mieluisa vaihtoehto, ilmoittaudu VAIN toiselle (sille kumpi on parempi) ja mainitse ilmoittautumisen yhteydessä että myös toinen leiri käy.  Älä ilmoittaudu molemmille leireille erikseen.

Tiedon kummalle tahansa leirille pääsystä saat joko Lödeltä (yhteystiedot alla) tai seurakuntatoimistosta (janakkalan.seurakunta@evl.fi) 28.4. alkaen. Leirikirjeet ja laskut tulevat toukokuun puolenvälin jälkeen.

HALKI MAAILMAN 1 RANTALAHDESSA 6.-9.6.2022 (ma-to)

Neljän päivän leirille mahtuu mukaan 30 osallistujaa. Hinta oman seurakunnan jäsenille 78€, muun ev. lut seurakunnan jäsenille 105€ ja muille 156€.

Leirin vastaava ohjaaja on Petri Löde Hurme. Ilmoittautuminen 24.4. mennessä, ilmoittautuminen on päättynyt.

HALKI MAAILMAN 2 RANTALAHDESSA 13.-15.6.2022 (ma-ke)

Kolmen päivän leirille mahtuu mukaan 30 osallistujaa. Hinta oman seurakunnan jäsenille 52€, muun ev. lut seurakunnan jäsenille 70€ ja muille 104€.

Leirikeskus Rantalahti: Rantalahdentie 70. 14240 JANAKKALA.

Telttaleiri Hollolassa

PIHKA 5 -leiri: Portailla 11.-14.7.2022 (ma-to)

Telttaleiri 10-14 -vuotiaille ja perheille Vesijärven rannalla Hollolassa.

Tampereen hiippakunnan telttaleiri järjestetään yhdessä Lasten ja Nuorten Keskuksen (LNK) sekä Lapuan hiippakunnan kanssa. Luvassa on todellinen toimintapläjäys: subbailua, miekkailua, leiri-huutoja, laulua, naurua ja iloa sekä toistasataa leirikaveria! Matalan kynnyksen erähenkisyyttä: nukutaan teltoissa ja tiskataan itse omat astiat. Suihkuun pääsee ja vesivessat käytössä.

Janakkalan seurakunnasta mukana ovat Petri Löde Hurme ja Tiina Alakoski. Leirin hinta on 80 €/leiriläinen, perheen hinta max 220€. Hinta sisältää kuljetukset, leirin ruokailut, telttamajoituksen, ohjelman sekä harjoitusleirin kulut. Leirille mahtuu mukaan noin 15 leiriläistä. Jos ilmoittautuneita tulee enemmän kuin mukaan voidaan ottaa, paikat arvotaan, ilmoittautumisjärjestyksellä ei ole merkitystä.

Leiri on lähtökohtaisesti suunnattu 10-14 -vuotiaille. Nuoremmat leiriläiset osallistuvat vain oman aikuisen kanssa. Mukaan voi lähteä omin nokkineen, kaverin tai kaveriporukan kanssa tai vaikka koko perheen voimin; miksei mummin, kummin tai jonkun muunkin tutun aikuisen kanssa.

Leiriin liittyy yhden yön mittainen harjoitusleiri Janakkalassa 17.-18.6.

Lisätietoa PIHKA 5 -leiristä voi kysyä Petri Hurmeelta tai Tiina Alakoskelta.

Ilmoittautuminen 24.4. mennessä, ilmoittautuminen on päättynyt.

Tiedon leirille pääsystä saat 28.4. alkaen joko Lödeltä tai seurakuntatoimistosta.

Leirikirjeet, laskut ja tarkempaa infoa lähetetään mukaan päässeille toukokuun loppupuolella.

Upilan leirikeskus, Hollola

Ota yhteyttä!