Kerhonohjaajakoulutus rippikoulun käyneille nuorille

Ilmoittautuminen syksyn 2019 koulutukseen alkaa.

Oletko kiinnostunut toimimaan 7-12 -vuotiaiden lasten kerhon ohjaajana? Haluatko käyttää taitojasi? Oletko käsistäsi kätevä, musikaalinen, liikunnallinen tai jotain muuta? Seurakunta on myös kouluikäisten seurakunta, tule mukaan toteuttamaan heille suunnattua toimintaa! Nuoret ohjaavat kerhoa aina pareittain, yksin ei tarvitse tehtävässä olla.

Toivomme, että voit sitoutua kerhotoimintaan pitkäjänteisesti ainakin yhden kerhokauden pituiseksi ajaksi. Halutessasi pääset myös lastenleirien isosen tehtäviin.

Tule mukaan kerhonohjaajan peruskurssille

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä. Ilmoittautumiseen tarvitaan nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, tiedot ruokavalioista sekä yhteystiedot huoltajillesi. Nämä tiedot tarvitaan kurssin järjestämistä ja yhteydenpitoa varten.

Kurssin ensimmäinen tapaaminen

Tapaamme torstaina 22.8.2019 klo 17-18 Turengin seurakuntakeskuksen pianosalissa. Saat silloin lisätietoa kurssista sekä kerho- ja leiritoiminnastamme.

Kurssiviikonloppu syyskuussa

Hyvä on varata kalenteriin jo aika tulevaa koulutusviikonloppua varten: 6.-8.9.2019.

Lisätietoja voit kysellä varhaisnuorisotyönohjaajilta Lödeltä ja Seijalta.

Otamme mielellämme mukaan myös aikuisia ohjaajia kerhoihin!

varhaisnuorisotyö, Tytöt & Pojat

varhaisnuorisotyö, Tytöt & Pojat