Hyppää sisältöön

Tervetuloa Rantalahteen

Leirikeskus sijaitsee Janakkalan Tarinmaalla Kuotolanjärven rannalla. Leirikeskuksessa on tehty 2021-2022 remontti, joten tilat ovat uudet ja nykyaikaiset. Suurin muutos aikaisempaan on, että rakennukset on yhdistetty yhdeksi isoksi kokonaisuudeksi. 

Voit katsoa valokuvia tiloista täällä. 

Leirikeskuksen läheisyydessä sijaitsee idyllinen vanha Torppa, jossa 9 vuodepaikkaa.

Rantalahti sijaitsee Janakkalassa noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, Tampereelta ja Lahdesta lähellä moottoritietä.

Leirikeskusta ympäröi laajan hoidetun piha-alueen lisäksi vehreä metsä ja oma uimaranta. Aivan vieressä sijaitsee muun muassa Pyhän Laurin kirkko ja kulttuurihistoriallisesti arvokas Laurinmäen luonto- ja museoalue.

Jos arvostat toimivia tiloja, hyvää ruokaa sekä ystävällistä ja joustavaa henkilökuntaa, on Rantalahti oikea valinta leiri-, leirikoulu-, koulutus-, kokous- tai juhlapaikaksesi. 

Päärakennuksessa on 100 hengen ruokasali. Kokous/koulutustiloina toimivat myös Paavalinluokka, Pietarinkappeli ja Martinkappeli. Pienryhmätyöskentelyssä voi hyödyntää tiloja Usko, Toivo ja Lempi.

Majoitustiloissaon 10  neljän hengen huonetta, 4 yhden hengen huonetta ja 3 kahden hengen huonetta. Yhteensä tiloissa saa majoittua maksimissaan 50 henkeä. Huoneissa on omat WC:t, suihkutilat löytyvät yhteiskäytävältä. Majoitustiloissa on lisäksi takkahuone, pieni keittiö, sähkösauna ja pienryhmätiloja.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi uusittuihin tiloihimme!

Tutustu leirikeskuksen pelastussuunnitelmaan https://pelsu.fi/rantalahden-leirikeskus/.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tiloihin ei saa tuoda eläimiä poislukien avustavat koirat, kuten opas-, kuulo-, tuki- ja hypokoirat. Avustavien koirien majoittumisesta pitää sopia etukäteen.