Hyppää sisältöön

Tervetuloa Rantalahteen

Leirikeskus sijaitsee Janakkalan Tarinmaalla Kuotolanjärven rannalla. Leirikeskuksessa on tehty 2021-2022 remontti, joten tilat ovat uudet ja nykyaikaiset. Suurin muutos aikaisempaan on, että rakennukset on yhdistetty yhdeksi isoksi kokonaisuudeksi. 

Tutustu leirikeskuksen pelastussuunnitelmaan https://pelsu.fi/rantalahden-leirikeskus/.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Voit katsoa valokuvia tiloista täällä. 

Leirikeskuksen läheisyydessä sijaitsee idyllinen vanha Torppa, jossa 9 vuodepaikkaa.

Rantalahti sijaitsee Janakkalassa noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, Tampereelta ja Lahdesta lähellä moottoritietä.

Leirikeskusta ympäröi laajan hoidetun piha-alueen lisäksi vehreä metsä ja oma uimaranta. Aivan vieressä sijaitsee muun muassa Pyhän Laurin kirkko ja kulttuurihistoriallisesti arvokas Laurinmäen luonto- ja museoalue.

Jos arvostat toimivia tiloja, hyvää ruokaa sekä ystävällistä ja joustavaa henkilökuntaa, on Rantalahti oikea valinta leiri-, leirikoulu-, koulutus-, kokous- tai juhlapaikaksesi. 

Päärakennuksessa on 100 hengen ruokasali. Kokous/koulutustiloina toimivat myös Paavalinluokka, Pietarinkappeli ja Martinkappeli. Pienryhmätyöskentelyssä voi hyödyntää tiloja Usko, Toivo ja Lempi.

Majoitustiloissaon 10  neljän hengen huonetta, 4 yhden hengen huonetta ja 3 kahden hengen huonetta. Yhteensä tiloissa saa majoittua maksimissaan 50 henkeä. Huoneissa on omat WC:t, suihkutilat löytyvät yhteiskäytävältä. Majoitustiloissa on lisäksi takkahuone, pieni keittiö, sähkösauna ja pienryhmätiloja.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi uusittuihin tiloihimme!

Tiloihin ei saa tuoda eläimiä poislukien avustavat koirat, kuten opas-, kuulo-, tuki- ja hypokoirat. Avustavien koirien majoittumisesta pitää sopia etukäteen.