Hyppää sisältöön

Juhlat Rantalahdessa

Rantalahdessa on mainiot tilat järkestää juhlia. Päärakennuksen juhlatilassa, joka muodostuu Pietarin kappelista, luokkatilasta ja ruokasalista, voi järjestää juhlat jopa sadalle ihmiselle.  Juuri remontoiduissa tiloissa on myös nykyaikainen audiovisuaalinen tekniikka, joka on tarkemmin esitelty täällä. 

Rantalahden majoitusrakennuksessa on sauna ja takkahuone, joita vuokrataan myös päivävuokraajille. 

Ruokapalvelut Rantalahdessa tuottaa Sinin Ateriapalvelu Oy. Juhlatarjoiluvaihtoehtoja löydät alempaa tältä sivulta. 

Juhlatiedustelut ja -varaukset: Sini Pylväläinen, sinipylvalainen@netti.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä, puh. 040 5201 965
Jos olet kiinnostunut pelkästä juhlatilavuokrauksesta ilman Sinin Ateriapalvelun tarjoiluja, ota yhteyttä seurakuntaan sähköpostilla rantalahti@evl.fi.  

Hinnat päivävuokraajille

Vuokraushinnoissa on kolme ryhmää:

  • oman seurakunnan jäsenten yksityistilaisuudet
  • janakkalalaiset yleishyödylliset järjestö
  • liikelaitokset, yritykset, yksityishenkilöt

Päätalon juhlatilat 200,00 €/300,00 €/500,00 €
Martin kappeli 50,00 €/75,00/€125,00 €
Neuvottelutila / aulan luokkatila 10,00 €/15,00 €/25,00 € (neuvottelutiloja ei vuokrata erikseen)
Sauna ja takkahuone 100,00 €/200,00 €/300,00 €
Torppa 60,00 € / 70,00 € / 80,00 €   (edellisen päivän valmistelu 50% hinnasta)
Torppa yöpyminen/vrk min 2 vrk 100,00 € / 110,00 € / 120,00 €

Pöytäliinoista peritään vuokra 8,00 €/ kpl

Juhlatarjoiluiden hinnasto

Juhlamenu 1

  • Lohikeitto
  • Leipälajitelma ja voi
  • Juomat (vesi, mehu, kotikalja)
     
  • Täytekakku tai juustokakku
  • Kahvi ja tee

16€/hlö

Juhlamenu 2

  • Hedelmäinen vihersalaatti
  • Perunasalaatti tai broileri-pastasalaatti
  • Pääruokana broileri, porsaanliha tai lohi (esimerkiksi pestobroileri, porsaanfile pippurikermakastikkeella, smetanalohi)
  • Riisi tai peruna (keitetty, muusi, maalaislohkot tai kermaperunat)
  • Uunijuurekset tai höyrytetyt kasvikset
  • Leipälajitelma ja voi
  • Juomat (vesi, mehu, kotikalja
     
  • Täytekakku tai juustokakku
  • Kahvi ja tee

26€/hlö

Juhlamenu 3

  • Lämminsavulohi
  • Hedelmäinen vihersalaatti
  • Perunasalaatti tai broileri-pastasalaatti
  • Pääruokana broileri, porsaanliha tai lohi (esimerkiksi broileria pekoni-omenakastikkeella, ylikypsää porsaan kassleria bbq- tai pippurikastikkeella, lohta metsäsienikastikkeella
  • Riisi tai peruna (keitetty, muusi, maalaislohkot tai kermaperunat)
  • Uunijuurekset tai höyrytetyt kasvikset
  • Leipälajitelma ja voi
  • Juomat (vesi, mehu, kotikalja)
     
  • Täytekakku tai juustokakku
  • Keksilajitelma
  • Kahvi ja tee

32€/hlö

Juhlamenu 4

  • Keitetty peruna
  • Lämminsavulohi
  • Graavilohi
  • Sinappisilli
  • Tillisilli
  • Kalkkunaleike ja mustaherukkahyytelö
  • Hedelmäinen vihersalaatti
  • Perunasalaatti
  • Broileri-pastasalaatti
  • Pääruokana broileri, porsaanliha tai lohi (esimerkiksi vuohenjuustobroileria (paprikahillo tai kermakastike), pekoniin kääritty porsaanfilee pippurikermakastikkeella, lohimedaljongit (aioli-majoneesilla, sienikastikkeella tm.)
  • Riisi tai peruna (keitetty, muusi, maalaislohkot tai kermaperunat)
  • Uunijuurekset tai höyrytetyt kasvikset
  • Leipälajitelma ja voi
  • Juomat (vesi, mehu, kotikalja)
     
  • Täytekakku tai juustokakku
  • Keksilajitelma
  • Konvehdit
  • Kahvi/tee

40€/hlö

Juhlamenu 5

  • Lohivoileipäkakku
  • Kinkku- tai broilerivoileipäkakku
  • Hedelmäinen vihersalaatti
  • Perunasalaatti
  • Karjalanpiirakka ja munavoi
  • Juomat (vesi, mehu, kotikalja)
     
  • Täytekakku tai juustokakku
  • Keksilajitelma
  • Konvehdit
  • Kahvi ja tee

32€/hlö

alle 4 v. lapset 0€
4-12 v. lapset -50%
Juhlamenuja voidaan muokata asiakkaan toiveen mukaan. Sitova henkilömäärä ja mahdolliset erityisruokavaliot tulee ilmoittaa viikkoa ennen tilaisuutta. Hinta sisältää alv 14% sekä pöytien kattamisen ja ruoanvalmistuksen. Tarjoilusta peritään henkilökuntaveloitusta 30€/h/tarjoilija. Menu valmistetaan vähintään 10:lle henkilölle. Jos tilaus perutaan alle viikon sisällä tilaisuuden alkamisesta, tilaaja on velvollinen maksamaan koko tilauksen raaka-ainekulut. 

Tilojen varaus-/vuokrausehdot

Takkahuoneessa olevaa mini-keittiöitä voi käyttää esim. aamu-, ilta- ja välipalan valmistukseen. Mini-keittiön siivouksesta ja astioiden tiskauksesta vastaavat käyttäjät itse.

Kappeli on vihitty sakraalitilaksi ja sen käyttö muuhun kuin jumalanpalvelus-, hartaus-, ja opetuskäyttöön sekä kirkollisiin toimituksiin ei ole sallittua. Kristillisiä symboleja ei saa peittää eikä poistaa.

Tiloihin ei saa tuoda eläimiä poislukien avustavat koirat, kuten opas-, kuulo-, tuki- ja hypokoirat. Avustavien koirien majoittumisesta pitää sopia etukäteen.  

Varmistus varauksesta tulee tehdä viimeistään 7 arkipäivää ennen tapahtumaa, jolloin tarkistetaan tulo- ja lähtöaika sekä muita varaukseen liittyviä asioita.

Vuokrauksen päätteeksi tulee tilan kalustus saattaa siihen kuntoon missä tila alkujaan oli. Mikäli näin ei toimita, peritään vuokraajalta kalustusmaksu. Tilat tulee palauttaa yleissiistissä kunnossa. Ylimääräisestä siivouksesta peritään 50 euroa/tunti.

Varauksen voi perua kuluitta 14 päivää ennen käyttöajankohtaa. Mikäli varaus perutaan 7–13 vuorokautta ennen käyttöajankohtaa, veloitetaan 20 % varauksen kokonaisarvosta. Jos varaus peruutetaan 0–6 päivää ennen käyttöajankohtaa, veloitetaan varauksen arvo täysimääräisenä.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.