Jumalanpalvelukset

Kaikki jumalanpalvelukset julkisina tilaisuuksina keskeytetään toistaiseksi.

Sen sijaan järjestetään jumalanpalvelukset Pyhän Laurin kirkossa sunnuntaisin klo 10 sanajumalanpalveluksina siten, että paikalla on vain jumalanpalveluksen toimittavat seurakunnan työntekijät. Jumalanpalvelukset striimataan eli seurakuntalaiset osallistuvat niihin kotona. Jumalanpalvelukset löytyvät YouTube-kanavaltamme. Huomioittehan siis, että jumalanpalveluksiin ei voi osallistua paikan päällä.

Pääsiäisenaikaan striimataan lisäksi jumalanpalvelukset kiirastorstaina klo 19 Pyhän Laurin kirkosta, pitkäperjantaina klo 10 Pyhän Laurin kirkosta ja 2. pääsiäispäivänä klo 10 Tervakosken kirkosta.

Pyhän Laurin kirkko on auki sunnuntaisin klo 11-12 hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten. Paikalla on pappi tai muu seurakunnan työntekijä keskustelua ja sielunhoitoa varten. Kyseessä ei ole yleisötilaisuus, mutta kirkko on auki. Hiljentymisen ja rukouksen mahdollistaminen kirkkotilassa on kansakunnan kriisinkestävyyden kannalta tärkeä asia.