pexels-mart-production-7330154.jpg

Ikäihmisten Yhes ollaan -päivät jatkuvat Tervakoskella ja Turengissa

21.4.2022 08.51

Yhes ollaan –päivät jatkuvat perjantaina 6.5. klo 11-14 Tervakosken seurakuntakeskuksessa  ja  23.5. klo 11-14 Turengin seurakuntakeskuksessa.

Ilmoittautumislinkit:
6.5. Tervakoskella Linkki avautuu uudessa välilehdessä(ilmoittautuminen päättyy pe 29.4. klo 13)
23.5. TurengissaLinkki avautuu uudessa välilehdessä (ilmoittautuminen päättyy pe 13.5. klo 13)

Tilaisuudessa nimenmukaisesti ollaan yhdessä ja ohjelmassa on myös ruokailu, vierailijoita, musiikkia, yhteislaulua ja iltapäiväkahvit.

Tilaisuuksia järjestetään yksi Tervakoskella ja yksi Turengissa joka kuukausi.

Yhes ollaan -päivien tapaisia ikäihmisten tapaamisia järjestetään seurakunnissa eripuolilla Suomea ja Janakkalasta onkin käyty tutustumassa Pälkäneellä ja Luopioisissa järjestettäviin Olopäiviin, joihin molempiin osallistuu kerran kuussa nelisenkymmentä henkilöä.

–Haluamme tarjota ikäihmisille mahdollisuuden tavata toisia ja saada sekä hengellistä ravintoa että mahdollisuuden yhdessä ateriointiin pitkästä aikaa, diakoni Päivi Harju kertoo.

Päivän osallistumismaksu on 5 euroa, joka sisältää ruokailun ja se maksetaan käteisellä tai MobilePayllä paikan päällä. Tilaisuuksiin on ennakkoilmoittautuminen seurakunnan nettisivuilla ja puhelimitse 03 656 950. Janakkalassa tilaisuudet järjestetään, jos mukaan ilmoittautuu 15 osallistujaa. Maksimissaan mukaan mahtuu 30.