Joulun ajan jumalanpalvelukset Janakkalan seurakunnassa

14.12.2021 10.07

Janakkalan seurakunta on päättänyt perua jouluaatoksi klo 14 suunnitellut evankeliumikuvaelman Pyhän Laurin kirkossa

Lisäys 21.12. Lue uusin tiedotteemme täältä.

Erityisesti lapsiperheille suunnattu tilaisuus on perinteisesti täyttänyt 660-paikkaisen kirkon. Näin suuren tilaisuuden, jossa kohderyhmänä ovat alle 12-vuotiaat rokottamattomat lapset, järjestäminen nykytilanteessa tuntuu vastuuttomalta ratkaisulta. Sen sijaan seurakunnan Facebook-sivulla ja Youtube-kanavalla on 24.12. klo 14 alkaen kahden viikon ajan katsottavissa tallenne viime vuoden evankeliumikuvaelmasta.

Pyhän Laurin kirkossa on jouluaattona hartaus klo 17 ja jouluyönkirkko klo 23. Tervakosken kirkossa on jouluaattona hartaus klo 17. Hartauteen klo 17 Pyhän Laurin kirkossa voi osallistua myös Facebook-liven välityksellä.

Joulupäivänä 25.12. on joulukirkko klo 8 Pyhän Laurin kirkossa ja klo 10 Tervakosken kirkossa. Klo 8 joulukirkkoon Pyhän Laurin kirkossa voi osallistua myös Facebook-liven välityksellä.

Tapaninpäivänä 26.12. on sanajumalanpalvelus klo 10 Pyhän Laurin kirkossa.

Koronatilanteen muuttuessa ja aluehallintoviraston uusien ohjeistusten myötä jumalanpalveluksiin voi tulla muutoksia, joista tiedotetaan seurakunnan netti- ja Facebook-sivuilla. Jumalanpalveluksissa ei kysytä koronapassia. Niihin osallistujien toivotaan käyttävän maskia ja kaikille on tarjolla maskeja ja käsidesia kirkkojen ovilla.