Seurakunnan diakoniatyöntekijöillä uusi työnjako

16.11.2021 18.46

Seurakunnan diakoniatyöntekijöillä on marraskuusta alkaen uudet vastuualueet.

• Päivi Harjun vastuulla on Tervakosken alueen asiakastapaamiset (keskusteluapu ja taloudellinen avustaminen), vanhustyö ja sururyhmät.
  • Tiina Peltolan vastuulla on Turengin alueen asiakastapaamiset (keskusteluapu ja taloudellinen avustaminen), työikäisten toiminta ja ruoka-avun jako sekä Turengissa että Tervakoskella.
  • Lotta Törmäsen vastuulla on perheiden ja nuorten asiakkaiden tapaamiset sekä kasvotusten että sosiaalisessa mediassa (vain keskusteluapu). Törmänen toimii myös diakonian tapahtumakoordinaattorina esimerkiksi yhteisvastuukeräykseen, diakoniatyön tapahtumiin ja myyjäisiin liittyen.

Kaikki diakoniatyöntekijät pitävät hartauksia ja osallistuvat seurakunnan jumalanpalveluselämään ja rippikoulutyöhön.