Uutislistaukseen

Rippikoululaisia kesällä 2019 Rantalahdessa Rippikoululaisia kesällä 2019 Rantalahdessa

Talvirippikoulu siirtyy huhtikuulle

28.1.2021 17.43

Janakkalan seurakunta siirtää koulujen talvilomaviikolle 9 suunnitellut talvirippikoulun huhtikuulle pääsiäisviikonloppuun ja sen jälkeiseen viikonloppuun.

Päätös tehtiin paikallisten terveysviranomaisten kanssa käydyn keskustelun myötä. Myös leiripaikka muuttuu ja leirijaksot pidetään Evon Rauhassa Lammilla.

–Evolla on hienot puitteet rippikoulun pitämiseen. Majoitus on 2-3 hengen huoneissa, kokoontumistiloja on sopivasti, ja käytössämme on huviloiden lisäksi erittäin monipuoliset tilat. Ohjelmaan kuuluu myös elämysliikuntapäivä, jonka sisältöön nuoret pääsevät itse vaikuttamaan. Pyrimme viettämään mahdollisimman paljon aikaa ulkona, luonnosta nauttien, seurakunnan rippikoulutyöstä vastaava pastori Petra Ryynänen kertoo.

Seurakunta järjestää bussikuljetuksen kummallekin leirijaksolle. Evolla on myös mahdollisuus jakaa ryhmä kahteen osaan, mikäli koronarajoitukset näin vielä huhtikuussa edellyttävät.

–Tarvittaessa pidämme siis suunniteltuna ajankohtana Evolla kaksi erillistä pienryhmärippileiriä, Petra Ryynänen jatkaa.

Muutoksesta on keskiviikkona 27.1. lähetetty sähköpostilla tieto kaikille talviriparilaisille. Jos uusi ajankohta ei sovi, kesän leireille löytyy muutama yksittäinen paikka ja myös päivärippikouluryhmässä on tilaa.

Rippikouluryhmä konfirmoidaan 2.5. klo 10 Pyhän Laurin kirkossa.