Jouluseimi Turengin seurakuntakeskuksen pihalla.

Seimi-ikkunoista iloa adventin aikaan

6.11.2020 07.39

Janakkalan seurakunta haastaa Janakkalan yrittäjät tekemään seimiasetelman liiketilansa ikkunaan.

Seurakunta rakentaa oman asetelman kohtaamispaikka Ilonaan, kävelykadulle Keskuskuja 3:en. Koska emme koronan  vuoksi voi entiseen tapaan kokoontua esimerkiksi pikkujouluihin ja illanviettoihin, yhdessä voi lähteä ulos vaikkapa iltakävelylle ja katselemaan jouluisia seimiasetelmia Turengissa tai Tervakoskella.

Seimet tulisi olla valmiina 1. adventin aattona lauantaina 28.11. Tuolloin klo 10 avataan myös Turengin seurakuntakeskuksen pihassa perinteinen jouluseimi. Seimiprojektiin voi ilmoittautua Taija Kivistölle, puh. 044 7656 985 tai taija.kivisto@evl.fi. Ilmoittautuneista kerätään lista, eräänlainen kävelyopas. Seurakunta mainostaa seimi-ikkunoita omassa viestinnässään. Yhteistyössä saadaan aikaan jouluinen tuulahdus kaikkien iloksi joulun kiireisiin ja valmisteluihin.