Ekaluokkalaisten kerho starttaa elokuussa

3.6.2020 08.31

Janakkalan seurakunta järjestää syksyllä koulun aloittaville omaa kerhotoimintaa. Kerho kokoontuu 17.8. alkaen maanantaisin ja tiistaisin klo 13-16 Ilonassa, joka on seurakunnan kokoontumistila Turengin Tuleksilla, kävelykadulla.

Tarjolla on monenlaista tekemistä. Kerhoon voi saapua vaikka vähän myöhemmin tai lähteä aikaisemmin, jos niin vanhempien kanssa sovitaan.

Kerhon ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat. Maksu on vuonna 2020 oman seurakunnan jäseniltä 31€/lapsi, muun ev.lut. seurakunnan jäseneltä 40€/lapsi ja kirkkoon kuulumattomilta 62€/lapsi lukukaudelta ja se on riippumaton kerhokäyntien määrästä. Kerhoon on ennakkoilmoittautuminen seurakunnan nettisivuilla www.janakkalanseurakunta.fi/ilmoittautuminen. Kerhoon mahtuu 10 lasta ja jos ilmoittautujia on enemmän, kerhoon pääsevät arvotaan.

Lisätiedot Sirpa Heikalta,  puh. 044 7656970, sirpa.heikka@evl.fi.