Kellonaikamuutos Hyvän Tahdon ruokajakeluun Tervakoskella

24.3.2022 11.37

Jatkossa ruokajakelu on Tervakoskella puoli tuntia aikaisemmin eli klo 11.00.

Ruokajakelu järjestetään Turengissa keskiviikkoisin klo 10.30 Turengin seurakuntakeskuksen yläpihalla ja Tervakoskella torstaisin klo 11.00 seurakuntakeskuksen pihalla.

Kaikki paikalla Turengissa klo 10.30 ja Tervakoskella klo 11.00 olevat saavat samanarvoisen valmiin kassin jonotusjärjestyksestä riippumatta. Ruokajako jatkuu ulkona, mutta paikalle ei tarvitse tulla kuin hetkeksi.

Seurakunnan liityttyä alueelliseen Hyvän Tahdon ruokajakeluverkostoon on ruokakassin valikoima myös monipuolisempi.

Ruoka-apu on tarkoitettu vähävaraisille, henkilö- ja tulotietoja ei kysytä. Jakelun mahdollistavat Janakkalan seurakunnan vapaaehtoiset.

Erityisruokavaliokasseissa voidaan huomioida ainoastaan gluteenittomuus. Tällaisesta kassista pitää olla yhteydessä diakoniatyöntekijään etukäteen.

Lisätietoja ruokajaosta antaa diakoniapappi Petra Ryynänen, puh. 044 7656 961.

Tervakoskella viikolla 21 jako helatorstain vuoksi poikkeuksellisesti keskiviikkona 25.5. klo 11.