Ruoka-avun jako Turengissa Ojatuvalla ja Tervakoskella seurakuntakeskuksessa

26.2.2021 13.18

Kauppojen lahjoittamaa ylijäämäruokaa on saatavilla Turengissa tiistaisin ja perjantaisin klo 10 Ojatuvalla, Ojatie 5.

Tervakoskella ruokaa jaetaan keskiviikkoisin klo 9.15 seurakuntakeskuksen aulassa.

Ruokaa jaetaan se määrä, mitä lahjoituksena on saatu. Korona-aikana Ojatuvalla ruoka jaetaan valmiina kasseina. Erityisruokavaliokasseja tehdään mahdollisuuksien mukaan. Niistä on aina sovittava diakoniatyöntekijä Pian kanssa etukäteen.

Ruokajaossa on vahva maskisuositys. Muistathan aina 2 metrin turvavälin. Sairaana tai karanteenissa olevat eivät saa tulla ruokaa noutamaan.

Ruoka-apu on tarkoitettu kaikille sitä tarvitseville, henkilö- ja tulotietoja ei kysytä. Ruoka-avun jakelun järjestävät Janakkalan seurakunnan vapaaehtoiset.

Lisätietoja asiasta antaa Tarmo Halttunen, puh. 044 7656 965, tarmo.halttunen@evl.fi ja Ojatuvan osalta Pia Markuslahti, puh. 044 7656 953, pia.markuslahti@evl.fi.

Huom! Ruokajako jatkuu myös 8.3.-28.3. Pahentuneen kororatilanteen vuoksi myös Tervakosken ylijäämäruoan jako seurakuntakeskuksella muuttuu kassijaoksi keskiviikosta 10.3. alkaen. Hakija saa valmiin elintarvikekassin vuoronumeron perusteella ulko-ovelta keskiviikkoisin klo 9.15 alkaen.