Uutislistaukseen

Ruoka-avun jako siirtyy Turengissa Ojatuvalle ja Tervakoskella sisälle seurakuntakeskukseen

14.9.2020 10.30

Kauppojen lahjoittamaa ylijäämäruokaa on 18.9. alkaen saatavilla Turengissa tiistaisin ja perjantaisin klo 10 Ojatuvalla, Ojatie 5. Tiistaina 15.9. jako on viimeisen kerran Turengin seurakuntakeskuksella.

Tervakoskella ruokaa jaetaan keskiviikkoisin klo 9.15 seurakuntakeskuksen aulassa.

Ruokaa jaetaan vuoronumerot arpomalla (ei enää jonottamalla) se määrä, mitä lahjoituksena on saatu. Ruoan hakijalla tulee olla oma kassi mukana . Muistathan 2 metrin turvavälin. Sairaana tai karanteenissa olevat eivät saa tulla ruokaa noutamaan.

Ruoka-apu on tarkoitettu kaikille sitä tarvitseville, henkilö- ja tulotietoja ei kysytä. Ruoka-avun jakelun järjestävät Janakkalan seurakunnan vapaaehtoiset.

Lisätietoja asiasta antaa Tarmo Halttunen, puh. 044 7656 965, tarmo.halttunen@evl.fi.