Ruoka-avun jako jatkuu sekä Turengissa että Tervakoskella

16.6.2020 11.35

Paikallisten kauppojen lahjoittaman ylijäämäruoan jakopäivät muuttuvat.

Tiistaista 23.6. alkaen lahjoitusruokaa on saatavilla  tiistaisin ja perjantaisin klo 10-11 Turengissa kirkon ja päiväkerhotilan välisessä katoksessa (Juttilantie 2).

Tervakoskella ruoka-avun jakelu jatkuu 1.7. alkaen keskiviikkoisin klo 9.30 seurakuntakeskuksen takana olevalla hiekkaparkkipaikalla.

Ruokaa jaetaan jonotusperiaatteella se määrä, mitä lahjoituksena on saatu. Ruoan hakijalla pitää olla mukana oma kassi. Jonottaessa turvaväli on noin kaksi metriä. Sairaana tai karanteenissa olevat eivät saa tulla ruokaa noutamaan.

Ruoka-apu on tarkoitettu kaikille sitä tarvitseville, henkilö- ja tulotietoja ei kysytä. Kesäajan (ainakin heinäkuun loppuun asti) ruoka-avun jakelun järjestävät Janakkalan seurakunnan vapaaehtoiset.

Lisätietoja asiasta antaa Tarmo Halttunen, puh. 044 7656 965, tarmo.halttunen@evl.fi.