Ruoka-avun jako jatkuu sekä Turengissa että Tervakoskella

4.8.2020 13.50

Paikallisten kauppojen lahjoittamaa ylijäämäruokaa tarjolla

Kauppojen lahjoittamaa ylijäänyttä ruokaa on saatavilla  tiistaisin ja perjantaisin klo 10 Turengissa kirkon ja päiväkerhotilan välisessä katoksessa (Juttilantie 2).

Tervakoskella ruokaa jaetaan keskiviikkoisin klo 9.30 seurakuntakeskuksen takana olevalla hiekkaparkkipaikalla.

Ruokaa jaetaan vuoronumerot arpomalla (ei enää jonottamalla) se määrä, mitä lahjoituksena on saatu. Ruoan hakijalla tulee olla oma kassi mukana . Muistathan 2 metrin turvavälin. Sairaana tai karanteenissa olevat eivät saa tulla ruokaa noutamaan.

Ruoka-apu on tarkoitettu kaikille sitä tarvitseville, henkilö- ja tulotietoja ei kysytä. Kesäajan (ainakin elokuun loppuun asti) ruoka-avun jakelun järjestävät Janakkalan seurakunnan vapaaehtoiset.

Lisätietoja asiasta antaa Tarmo Halttunen, puh. 044 7656 965, tarmo.halttunen@evl.fi.