Seimi avataan lauantaina - myyjäisistä jouluksi herkut ja lahjat

25.11.2019 10.36

seimi_1_M.jpg

Jouluseimi rakennetaan jo 19. kerran Turengin seurakuntakeskuksen piha-alueelle ja se avataan lauantaina 30.11. klo 10. Tilaisuudessa pidetään hartaushetki ja tarjolla on glögiä ja pipareita. Jokaisena adventtina on seimellä luettavissa uusi jouluruno. Tänä vuonna runoja ovat saaneet ehdottaa kaikki seurakuntalaiset.

Lähetyksen joulumyyjäiset järjestetään lauantaina heti seimen avauksen jälkeen, klo 13 saakka Turengin seurakuntakeskuksessa. Myytävänä on mm. käsitöitä, seimikortteja ja Live-joululaulukortteja, arpoja ja kahvia.

Tervakosken seurakuntakeskuksessa on lähetysompeluseuran joulumyyjäiset tiistaina 3.12. klo 11-13. Hernekeittolounasta saa myös omiin astioihin ja lisäksi on muun muassa pannukakkua hillon kera. Myytävänä on mm. leivonnaisia, käsitöitä, seimikortteja ja Live-joululaulukortteja. Lisäksi pyöritetään onnenpyörää ja myydään arpoja.