Pyhiinvaellukset syyssunnuntaisin

26.8.2019 15.32

Kuvassa on värikkäitä syksyn lehtiä

Janakkalan seurakunta aloittaa ensi sunnuntaina klo 14.30-16.30 pyhiinvaellussiltapäivät Tarinmaalla Pyhän Laurin kirkon kupeessa.

–Vaellamme yhdessä opastetusti Laurinmäen luontopolulla omien ajatusten ja lyhyiden ajatuslauseiden saattelemana, pastori Tarmo Halttunen kertoo. Halttusen lisäksi seurakunnasta mukana on diakoniatyöntekijä Lotta Törmänen.

Vaellusta rytmittävät pysähdyspaikat. Vaelluksen päätteeksi nautitaan kahvit luonnon helmassa. Samalla on myös mahdollisuus jakaa ajatuksia yhdessä koetusta.

Vaellukset on tarkoitettu aikuisille, joiden toivotaan varustautuvan säänmukaisella vaatteilla ja jalkineilla sekä omalla kahvimukilla. Koska tilaisuudessa liikutaan luonnossa, se ei ole esteetön. Ennakkoilmoittautumista ei ole, vaan osallistujat kokoontuvat tilaisuuden alkaessa Laurinmäen takaparkkipaikalle.

–Tervetuloa matkalle itseesi ja syksyiseen luontoon, Halttunen ja Törmänen kutsuvat.

Pyhiinvaellusiltapäivät 1.9., 6.10., 3.11. ja 1.12. klo 14.30-16.30 Laurinmäen luontopolulla.