Seimen avaus ja myyjäiset

26.11.2018 15.02

seimi_S.jpg

Seimi avataan lauantaina - myyjäisistä jouluksi herkut ja lahjat.

Päivätoimintakeskus Ojatuvalla on joulumyyjäiset perjantaina 30.11. klo 9-12. Myynnissä on leivonnaisia ja käsitöitä ja lisäksi järjestetään arpajaiset.

Jouluseimi rakennetaan jo 18. kerran Turengin seurakuntakeskuksen piha-alueelle ja se avataan lauantaina 1.12. klo 10. Tilaisuudessa pidetään hartaushetki ja tarjolla on glögiä ja pipareita. Jokaisena adventtina on seimellä luettavissa uusi jouluruno. Tänä vuonna runot on valinnut Oili Ruukki.

Lähetyksen joulumyyjäiset järjestetään lauantaina heti seimen avauksen jälkeen, 12.30 saakka Turengin seurakuntakeskuksessa. Myytävänä on mm. leivonnaisia, käsitöitä, seimikortteja ja Live-joululaulukortteja, arpoja, kahvia ym.  Mukana omalla myyntipöydällä on myös Janakkalan reuma ry.

Tervakoskella on lähetysompeluseuran joulumyyjäiset tiistaina 4.12. klo 11-13 seurakuntakeskuksessa. Hernekeittolounasta saa myös omiin astioihin ja lisäksi on muun muassa pannukakkua hillon kera. Myytävänä on mm. leivonnaisia, käsitöitä, seimikortteja ja Live-joululaulukortteja. Lisäksi pyöritetään onnenpyörää ja myydään arpoja.