Kuulutus seurakuntavaaleista

31.10.2018 14.32

Hauhon, Hämeenlinna-Vanajan, Kalvolan, Lammin, ja Janakkalan seurakunnissa toimitetaan 18.11.2018 seurakuntavaalit.

Seurakuntavaaleissa valitaan vuoden 2019 alusta alkavaksi nelivuotiskaudeksi jäsenet Hauhon, Hämeenlinna-Vanajan, Kalvolan ja Lammin seurakunnan seurakuntaneuvostoihin sekä jäsenet yhteiseen kirkkovaltuustoon. Janakkalan seurakunnassa valitaan jäsenet kirkkovaltuustoon.

Seurakuntaneuvostoihin valitaan jäseniä Hauhon seurakunnassa 10, Hämeenlinna-Vanajan seurakunnassa 16, Kalvolan seurakunnassa 10 ja Lammin seurakunnassa 12. Yhteiseen kirkkovaltuustoon valitaan jäseniä Hauhon seurakunnassa 5, Hämeenlinna-Vanajan seurakunnassa 35, Kalvolan seurakunnassa 4 ja Lammin seurakunnassa 7. Janakkalan seurakunnassa valitaan 27 jäsentä kirkkovaltuustoon.

Äänioikeutettu, 15.8.2018 seurakunnan läsnä olevaksi merkitty ja 16 vuotta viimeistään 18.11.2018 täyttävä seurakunnan jäsen saa äänestää oman seurakunnan äänestyspaikassa.

Sunnuntaina 18.11.2018 äänestyspaikat ovat avoinna klo 11.00–20.00.

Äänestyspaikat ovat seuraavat:

Hauhon seurakunta: Hauhon seurakuntatalo, Kotkontie 1

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta: Hämeenlinnan kirkko, Kirkkorinne 2

Kalvolan seurakunta: Kalvolan seurakuntatalo, Hallintotie 3

Janakkalan seurakunta: Tarinmaan seurakuntatalo, Hakoistentie 340

Lammin seurakunta:

Lammin äänestysalue (Lammin seurakunnan jäsenet):

Lammin kirkko, Katariinantie 2

Tuuloksen äänestysalue (Tuuloksen seurakunnan jäsenet):

Tuuloksen kirkko, Kirkkokuja 27

Seurakuntavaalista ja äänestyspaikasta löytyy tietoa seurakuntien verkkosivuilta osoitteista www.hameenlinnanseurakunnat.fi ja www.janakkalanseurakunta.fi sekä osoitteesta seurakuntavaalit.fi.

Hämeenlinnassa ja Janakkalassa 1.10.2018
seurakuntien vaalilautakuntien puolesta, puheenjohtajat