Yhes ollaan -päivät jatkuvat - ilmoittaudu mukaan!

Maaliskuun kokoontumisissa mukana on Kanta-Hämeen Muistiyhdistys.

Kuvituskuva

Yhes ollaan -päivät on kaikille ikäihmisille tarkoitettua yhdessäoloa. Päivään kuuluu myös aamukahvit, hartaus, ohjelmaa ja lounas.

Tilaisuuksia järjestetään yksi Tervakoskella ja yksi Turengissa kuukausittain. Päivän osallistumismaksu on 5 euroa, joka sisältää ruokailun ja se maksetaan käteisellä tai MobilePayllä paikan päällä. Tilaisuuksiin on ennakkoilmoittautuminen seurakunnan nettisivuilla ja puhelimitse 03 656 950. Ilmoittautuminen päättyy aina 1,5 viikkoa ennen tilaisuutta perjantaina klo 13. Tilaisuudet järjestetään, jos mukaan ilmoittautuu 15 osallistujaa.

Tervetuloa mukaan kaikki ikäihmiset!

Yhes ollaan -päivät

• maanantaisin 4.3. ja 8.4. klo 10-13 Tervakosken seurakuntakeskuksessa
  • maanantaisin 18.3. ja 22.4. klo 10-13 Turengin seurakuntakeskuksessa

Ritva Voivala
Ritva Voivala
diakoniatyöntekijä

Työskentelen Janakkalan seurakunnassa vanhustyön kolmivuotisessa kehittämisprojektissa 2023-2025.

Projektin tavoitteena on:

• Vanhusten kohtaaminen
  • Vanhusten yksinäisyyden vähentäminen
  • Vanhuksien hyvinvointia lisäävän vapaaehtoistyön kehittäminen ja koordinointi
  • Vanhusten hengellisen ja henkisen hyvinvoinnin edistäminen
  • Yhteydenpito ja yhteistyö paikkakunnan vanhustyöhön liittyvien toimijoiden kanssa, mukaan lukien järjestöt ja yhdistykset

Onko sinulla kehitysideoita?
Tehdäänkö yhteistyötä?