Joulukeräys starttaa maanantaina

Seurakunnan joulukeräys alkaa maanantaina 28.11. Turengin kirjastossa ja Tervakosken S-Marketissa.

Tule mukaan tuomaan joulumieltä paikallisille vähävaraisille perheille osallistumalla Janakkalan seurakunnan, Turengin kirjaston ja Tervakosken S-Marketin joulukeräykseen.

Nouda koriste joulupuusta kirjaston ja kaupan aukioloaikoina. Koristeesta löydät lahjan saavan lapsen iän ja sukupuolen tai toiveen hygienia- tai ruokalahjasta. Sujauta lapsen lahja paketoimattomana lahjakassiin ja kiinnitä koristeessa ollut pakettikortti lahjaan. Huoneenlämmössä pitkään säilyvät elintarvikkeet sekä hygieniatuotteet voit jättää vaikkapa muovipussissa kuusen alle.

Tuo lahjoituksesi joulupuun alle viimeistään 13.12. Seurakunta jakaa lahjoitukset saajilleen ennen joulua.

22.11.2022 10.51