Janakkalan itsenäisyyspäivän konsertti Duo Tuomisalo & Marin

Saksofoni ja piano soivat Janakkalan Pyhän Laurin kirkossa Itsenäisyyspäivän konsertissa tiistaina 6.12.2022 klo 15.

saksofonisti Olli-Pekka Tuomisalo ja pianisti Risto-Matti Marin

Konsertin alussa kirkkoherra Pekka Riikonen ja Janakkalan kunnanvaltuuston puheenjohtaja Marko Ahtiainen tuovat tervehdyksensä itsenäisyyspäivään.

Noin tunnin mittaisessa konsertissa kuullaan kahta Sibelius-Akatemiasta valmistunutta musiikin tohtoria ja virtuoositaiteilijaa, saksofonisti Olli-Pekka Tuomisaloa ja pianisti Risto-Matti Marinia. Pianon ja saksofonin yhdistelmä on hieno, jalo, upeasti soiva mm. Jean Sibeliuksen, Oskar Merikannon ja Maija Ruuskasen sävelin. Konsertin ohjelma on kattaus suomalaista musiikkia, jossa kuullaan mm. Sibeliuksen Finlandia ja Yrjö Gunaropuloksen saksofonikonsertto.

Tuomisalo ja Marin ovat esiintyneet duona lukuisia vuosia ja levyttäneet monta yhteistä cd-levyä, joita voi ostaa konsertin yhteydessä. Tuomisalo on tunnetuimpia suomalaisia saksofonitaiteilijoita ja hän on esiintynyt solistina ja monipuolisena kamarimuusikkona, kuin myöskin kevyen musiikin edustaja ympäri maailmaa. Marin on levyttänyt useita soolopianolevyjä ja esiintyy myös säännöllisesti mm. solistina ja kamarimuusikkona koti- ja ulkomailla. Tervetuloa arvokkaaseen Itsenäisyyspäivän konserttiin, saksofonin ja pianon sävelin.

www.ollipekkatuomisalo.comLinkki avautuu uudessa välilehdessä
www.ristomattimarin.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Itsenäisyyspäivän juhlakonsertin tarjoavat yhteistyössä Janakkalan kunta ja seurakunta, lämpimästi tervetuloa!

14.11.2022 14.35