Teltta metsän reunassa

Nuku yö ulkona Poukapirtillä

26.7.2022 13.15

Suomen Luonnon Päivänä 27.8.2022 vietetään Nuku yö ulkona -kampanjaa jo seitsemättä kertaa. Janakkalan seurakunta on mukana kampanjassa ja järjestää Nuku yö ulkona –tapahtuman lauantaina 27.8. klo 15.00 alkaen Tervakoskella Poukapirtin piha-alueella.

Osallistujat kokoontuvat Poukapirtille klo 15 ja tapahtuma päättyy sunnuntaina klo 12 mennessä.  Ohjelmassa on muun muassa yhdessäoloa, uusia tuttavuuksia, iltanuotio ja ruoan tekemistä trangialla.

Osallistumismaksu on 10 €/perhe ja yöpyminen tapahtuu omassa teltassa tai riippumatossa. Leirikirje, jossa on tarkempaa infoa ja varusteluettelo lähetetään osallistujille sähköpostilla 12.8.

Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen 11.8. mennessä www.janakkalanseurakunta.fi/ilmoittautuminen.

Poukapirtin piha-alue, Ruhantie 205, Tervakoski