Tervetuloa Yhden vanhemman perheiden tapaamisiin

Yhden vanhemman perheiden toiminta on matalan kynnyksen vertaistukiryhmä ja se on tarkoitettu koko perheelle. Välillä vietämme iltaa yhdessä ja välillä on järjestetty lastenhoito, jotta aikuiset voivat keskustella ilman pienten korvien läsnäoloa.

Kokoontumisissa voimme jakaa niin arjen ilot kuin surutkin, sillä jokainen on omalla matkallaan omassa vaiheessa. Voit myös löytää uusia ystäviä, joiden kanssa on helpompi miettiä ja jakaa yhden vanhemman perheen arkeen liittyviä asioita.

Mukana illoissa ovat diakoni Päivi Harju sekä perhetyönohjaaja Tiina Alakoski.

Kevätkauden 2021 kokoontumiset kerran kuussa maanantaina klo 17.30-  3.5. ja 7.6. Turengin seurakuntakeskuksessa, Juttilantie 2.

3.5. kokoonnumme klo 17.30-19 !paikan päällä! Turengin seurakuntakeskuksessa. Lapset menevät suoraan päiväkerhotilaan lastenhoitoon ja aikuiset kokoontuvat salissa/kirjastotilassa pienryhminä koronarajoitukset huomioiden. Kahvi-/teetarjoilu! Lisätietoja Tiinalta.

Yhden vanhemman perheen kokoontumisessa maalattiin.

diakoniatyöntekijä

Varaa vastaanotto puhelimitse. Turengin aluetyö: Turengin Diakoniatoimisto, Turengin seurakuntakeskus, Juttilantie 2, 14200 Turenki