Tervetuloa Yhden vanhemman perheiden tapaamisiin

Yhden vanhemman perheiden toiminta on matalan kynnyksen vertaistukiryhmä ja se on tarkoitettu koko perheelle. Välillä vietämme iltaa yhdessä ja välillä on järjestetty lastenhoito, jotta aikuiset voivat keskustella ilman pienten korvien läsnäoloa.

Kokoontumisissa voimme jakaa niin arjen ilot kuin surutkin, sillä jokainen on omalla matkallaan omassa vaiheessa. Voit myös löytää uusia ystäviä, joiden kanssa on helpompi miettiä ja jakaa yhden vanhemman perheen arkeen liittyviä asioita.

Mukana illoissa ovat diakoni Päivi Harju sekä perhetyöntekijä Tiina Alakoski.

Syyskauden 2019 kokoontumiset Turengin seurakuntakeskuksessa aina kuukauden ensimmäisenä maanantaina
klo 17.30-19.30
2.9., 7.10., 4.11. ja 2.12.

Keitto-ruokailu klo 17.30-18, ohjelma alkaa klo 18!

Lastenhoito järjestetty syys-marraskuun kokoontumisiin.

Tervetuloa uudet ja vanhat kävijät!

Yhden vanhemman perheen kokoontumisessa maalattiin.

diakoniatyöntekijä

Varaa vastaanotto puhelimitse. Turengin aluetyö: Turengin Diakoniatoimisto, Turengin seurakuntakeskus, Juttilantie 2, 14200 Turenki