Varhaiskasvatuksen kerhot 2022-2023

Janakkalan seurakunnan kerhoissa lapset saavat kasvaa turvallisessa ympäristössä ammattitaitoisten lastenohjaajien kanssa. Kastaessaan lapsia seurakunta on saanut yhdessä vanhempien kanssa tehtäväkseen opettaa lapsia kastekäskyn mukaisesti. Meillä lapsi saa kokea iloa, ystävyyttä, onnistumisia, leikkiä, musiikkia ja vaikka mitä!

Päiväkerho on Taivaan lsän lasten iloista toimintaa, jossa lapsi saa turvallisen perustan elämäänsä varten. Päiväohjelmaan sisältyy hartaushetki, ohjattua toimintaa (askartelua, satuhetki, lauluja jne), eväshetki ja vapaata leikkiä.

Lukuvuonna 2022-2023 päiväkerhoon pääsevät mukaan 2017-2019 syntyneet lapset. Taaperokerho on tarkoitettu 2 vuotta täyttäneille ja askartelukerho 5-8 -vuotiaille.

Päiväkerhot aloittavat toimintansa viikolla 36 (5.9. alkaen). Alla on listaus suunnitelluista kerhoista ja niiden kokoontumisajoista. Lopulliset kerhoajat ja -ryhmät selviävät, kun kaikki toimintansa aloittavat ryhmät ovat tiedossa. Kerhopaikasta ilmoitetaan sähköpostilla kesäkuun alkuun mennessä.

2022-2023 päiväkerhot

Turengin seurakuntakeskuksessa Juttilantie 2 B

• 3-5-vuotiaille ti ja to klo 9.30-12
  • 4-5-vuotialle ma ja pe klo 9-12
  • taaperokerho 2-vuotiaille ke klo 9.30-11

Tervakosken seurakuntakeskuksessa Kirkkotie 1

•  ma ja pe klo 9-12

2022-2023 harrastekerhot

Askartelukerho

• 5-8-vuotiaille maanantaisin klo 13.15–15.45 Turengin seurakuntakeskuksessa
  • monenlaisia tekemisiä eri kädentaitomenetelmiä käyttäen

Kerhojen lukukausimaksut

Janakkalan ev.lut. seurakunnan jäsenille kerho on maksuton ja muille kerho maksaa  40 e / lapsi.

Ilmoittautuminen

Kerhoihin voi ilmoittautua koko toimintavuoden ajan ja ryhmään pääsee, jos siinä on tilaa. Ilmoittautuminen tapahtuu nettilomakkeella täällä. Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Lisätietoja antaa arkisin klo 9-16 lapsityönohjaaja Sirpa Heikka puh. 044 7656 970. Tervetuloa kerhoilemaan!