Kokkikerho

Tapaamispaikka Ilona

Suloista soppaa vai kiemuraisia korvapuusteja?

Leipureina kanssasi Raija Koskela, Silja Hieto ja Julia Raatikainen. Kerhon päätteeksi päästään maistelemaan. Voit tuoda oman essun mukanasi.

3.-6.-luokkalaisille joka toinen torstai klo 15.15-17.15 Ilonassa, Keskuskuja 3.  (parilliset viikot)

Kerhoon otetaan enintään 6 kerholaista. Jos ilmoittautuneita on enemmän kuin mukaan mahtuu, paikat arvotaan. Vanhemmille ilmoitetaan sähköpostitse onko lapsi saanut kerhopaikan vai ei. Kokkikerho ei sovellu moniallergisille lapsille, mutta esimerkiksi laktoositon ruokavalio ei ole ongelma.

Kerho on täynnä, varalle voi ilmoittautua sähköpostilla seija.vehkomaki@evl.fi.

varhaisnuorisotyö, Tytöt & Pojat

Tarinmaan seurakuntatalo

Hyvän Tuulen Tupa

Tule mukaan askartelemaan, pelaamaan, leikkimään, ulkoilemaan.

Tervakosken kirkko ja seurakuntakeskus

Askartelukerho

Mukavaa ja helppoa askartelua näppärille sormille. Pukeudu niin ettei muutama maalipilkku paidassa haittaa :)

Tapaamispaikka Ilona

Kokkikerho

Suloista soppaa vai kiemuraisia korvapuusteja?