Soppaklubi ei kokoonnu tänään

Tapaamispaikka Ilona

Suloista soppaa vai kiemuraisia korvapuusteja?

Leipureina kanssasi Raija Koskela, Silja Hieto ja Julia Raatikainen. Kerhon päätteeksi päästään maistelemaan. Voit tuoda oman essun mukanasi.

Kerhoon otetaan enintään 6 kerholaista. Jos ilmoittautuneita on enemmän kuin mukaan mahtuu, paikat arvotaan. Vanhemmille ilmoitetaan sähköpostitse onko lapsi saanut kerhopaikan vai ei. Kokkikerho ei sovellu moniallergisille lapsille, mutta esimerkiksi laktoositon ruokavalio ei ole ongelma.

Kerho on täynnä, varalle voi ilmoittautua sähköpostilla seija.vehkomaki@evl.fi.

varhaisnuorisotyö, Tytöt & Pojat

Tervakosken kirkko ja seurakuntakeskus

Kokkikerho

Pizzaa vai pipareita? Tule kokkailemaan monenlaisia herkkuja.

Tarinmaan seurakuntatalo

Pienoismallikerho

Kerhossa rakennetaan muovisia pienoismalleja. Kaikki tarvittavat rakennusvälineet ovat kerholaisten käytössä kerhon puolesta.

Tervakosken kirkko ja seurakuntakeskus

Tyttöjen Tupa

Tyttöjen tupa, tyttöjen lupa: yhdessä tekemistä askartelusta leikkiin, unelmoinnista ulkoiluun.