Lastenohjaaja ja lastenohjaajan sijainen 

Janakkalan seurakunta etsii kahta kristillisen varhaiskasvatuksen ammattilaista laaja-alaiseen lapsi- ja perhetyöhön

1. LASTENOHJAAJAN toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 3.1.2019 alkaen ja 

2. LASTENOHJAAJAN SIJAISUUTEEN ajalle 3.1. – 31.5.2019.

Työaika on molemmissa työsuhteissa 38 h 45 min viikossa. Pääsyvaatimuksena on piispainkokouksen hyväksymä lapsi- ja perhetyön perustutkinto tai muu soveltuva koulutus.

Palkkaus on KirVesTES:in mukainen.

Toimenkuvaan kuuluu erilaista kerhotyötä sekä yhteisten lapsi- ja perhetyön tapahtumien suunnittelua ja toteutusta. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tiimityöhön. Työpisteet sijaitsevat eri puolilla Janakkalaa, joten oman auton käyttömahdollisuus helpottaa liikkumista.

Hakijan tulee olla konfirmoitu ev.lut. kirkon jäsen. Ennen työsuhteen vastaanottamista valitun tulee esittää lääkärintodistus sekä RRL:n 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa 4 kk ja sijaisella 2 kk.

Mahdolliset haastattelut pidetään ti 27.11. iltapäivällä.

Lisätietoja antaa lapsityönohjaaja Sirpa Heikka puh. 044 7656 970.

Hakemukset tulee toimittaa to 22.11.2018 klo 12 mennessä osoitteeseen: Janakkalan seurakunta, Juttilantie 2, 14200 Turenki (kuoreen merkintä ”lastenohjaaja” tai ”lastenohjaajan sijainen”) tai sähköpostilla osoitteeseen sirpa.heikka@evl.fi. Mainitse myös kumpaa työsuhdetta haet ensisijaisesti.