Kesäkuulla sittenkin päiväleirejä koululaisille

Koronarajoitukset muuttuvat 1.6. alkaen. Näin ollen mahdollistuu, että järjestämme alakoululaisten kesäleirit päiväleireinä Leirikeskus Rantalahdessa. Leirille siis tullaan päivittäin aamulla ja sieltä lähdetään iltapäivällä. Aikaisemmin mainostettuja etäkesäkerhoja ei järjestetä. 

Kerhopäivään sisältyy kunnon lounas ja välipala. Ohjelmassa on viikon mittaan askarteluja, liikuntaa, tietokilpailuja, raamatunkertomuksia, musatuokioita jne., mutta saunat ja uinnit eivät tällä kertaa kuulu ohjelmaan. Ulkoilemme mahdollisimman paljon, joten joka päivälle säänmukaiset varusteet päälle ja vähän varavaatettakin mukaan.

Kyydit jokainen järjestää itse mennen tullen. Jos Rantalahteen saapuu kovin paljon etuajassa tai haku päivän päätteeksi viivästyy, ovat kerholaiset vanhempien vastuulla varsinaisen toiminta-ajan ulkopuolella.

Päiväleirejä on kaksi:  ma 1.- to 4.6. ja ma 15. – to 18.6. klo 9-15.

Päiväleirin kokonaishinta on 20 €, josta lasku lähetetään paperipostina kotiin.

Päiväleirit on tarkoitettu Janakkalan alakoululaisille. Voit ilmoittautua jommallekummalle, sisältö molemmissa on siis sama. Ilmoittautuminen on päättynyt, sillä leirit ovat täynnä. 

Tervetuloa mukaan:

Nuorisotyönohjaajat Löde&Seija, jotka päiväleirejä myös pitävät.