Iltahartaus Laurinmäellä

15.5.2018 10.24

Maisema näköalapaikalla
Janakkalan seurakunta järjestää perjantaina 25.5. klo 18.30 iltahartauden Laurinmäen luontopolun näköalapaikalla.

Näköalapaikalle kävellessä voi tutustua hiljentymisteksteihin luontopolun varrella. Tekstejä sisältävä reitti on paikan päällä merkattuna, ja lähtö on omaan tahtiin Laurinmäen takaparkkipaikan perältä. Osallistujien pitää huomioida, että maasto on osittain haasteellista. Merkattu reitti parkkipaikalta näköalapaikalle kestää 20-30 min. Ne joille alue on tuttu voivat kulkea myös omaa reittiä, vaihtoehtoja on useita. Koko luontopolun (2,5 km) kiertäminen kestää noin tunnin.

Klo 17.30 alkaen ja hartauden jälkeen on kahvia tarjolla laavulla. Suorin reitti näköalapaikalta laavulle on merkattu paikan päällä.

Seurakunnasta mukana ovat Heidi Somervuori, Heljä Linna ja Tiina Anttila. Laurinmäen alueen karttaan voi tutustua kunnan nettisivuilla www.janakkala.fi/laurinmaki/luonto/.

Lisätietoja tilaisuudesta antaa pastori Heidi Somervuori, puh. 044 7656 962 tai heidi.somervuori@evl.fi.