Saviruukku 40 V -konsertti Pyhän Laurin kirkossa

6.3.2018 13.56

Jukka Salminen yhtyeineen rajattu lukkarikokoon_S.jpg

Jukka Salminen yhtyeineen esiintyy Körttikuoron kanssa Saviruukku 40 V –konsertissa torstaina 15.3. klo 18.30 Janakkalan Pyhän Laurin kirkossa.

Salminen sävelsi tunnetun ja rakastetun laulunsa Saviruukun Liisa Pukkilan sanoihin 40 vuotta sitten. Konsertissa kuljetaan laulun sanojen johdattamana erilaisten särkymisten kautta levolliseen hiljaisuuteen.

– Kaikki nämä 40 vuotta on mennyt ihmetellessä ja opetellessa ihmisen särkymisen suurta salaisuutta, johon saattaa suuri siunauskin sisältyä, Jukka Salminen pohtii.

Körttikuoroa johtaa Hannu Mursunen. Soitinyhtyeessä soittavat lyömäsoittimia Timo Sollo, viulua ja mandoliinia Terho Asikainen kitaraa ja koskettimia Jukka Salminen ja bassoa Pekka Riikonen. Konserttiin on vapaa pääsy ja siellä kerätään kolehti Suomen Lähetysseuralle.

Saviruukku 40 V Pyhän Laurin kirkossa 15.3. klo 18.30. Vapaa pääsy.

Lisätietoja konsertista antaa kirkkoherra Pekka Riikonen, puh. 044 7656 960 tai pekka.riikonen@evl.fi.

erilaisten särkymisten kautta levolliseen hiljaisuuteen.

–Kaikki nämä 40 vuotta on mennyt ihmetellessä ja opetellessa ihmisen särkymisen suurta salaisuutta, johon saattaa suuri siunauskin sisältyä, Jukka Salminen pohtii.

Saviruukku 40 V Pyhän Laurin kirkossa 15.3. klo 18.30. Vapaa pääsy.

Liitän mukaan myös kuvan Jukka Salmisen yhtyeestä.