Pyhän Laurin kirkkoon kastepuu

31.1.2018 10.09

Janakkalan kirkon uusi kastepuu

Janakkalan Pyhän Laurin kirkkoon on hankittu kastepuu, joka otetaan käyttöön sunnuntaina klo 10 alkavassa perhemessussa. Kastepuuhun ripustetaan puukiekkoja, joihin kirjoitetaan kastetun nimi ja kastepäivä. Kastepuun on suunnitellut ja tehnyt paikallinen kädentaitaja.

Messussa on myös toiminnallinen saarna lapsille ja tämän vuoden Yhteisvastuukeräyksen aloitus. Messun jälkeen on Tarinmaan seurakuntatalolla tarjolla kaikille keittolounasta. Lounastilaisuus on maksuton.

Kirkolle on järjestetty Eurolla kirkkoon! -kuljetus: lähtö klo 9 Turengin linja-autoasemalta, Kiipula, klo 9.15 Leppäkoski, klo 9.30 Tervakosken linja-autoasema, Kirkkotie, 130-tie, Hakoistentie, klo 9.50 Pyhän Laurin kirkko. Paluulähtö keittolounaan jälkeen, reitti toisinpäin.