Janakkalan seurakunta juhlistaa 100-vuotiasta Suomea

28.11.2017 13.54

lippu_M.jpg

Janakkalan seurakunnassa itsenäisyyspäivän vietto aloitetaan jo itsenäisyyspäivän aattoaamuna 5.12.

Tuolloin alakoululaiset käyvät laskemassa talkoilla tehdyt havuseppeleet jokaiselle sankarihaudalle. Koululaiset myös laulavat ja yksi heistä pitää pienen puheen. Seppeleenlasku on Tervakosken sankarihaudoilla klo 8.15 ja Tarinmaan sankarihaudoilla klo 9.30.

5.12. iltapäivällä ovat kaikki seurakuntalaiset tervetulleita Suomi 100 -juhlakahvitukseen, joka järjestetään Tervakosken ja Turengin seurakuntakeskuksissa klo 13-15.

Janakkalan Suomi 100 -juhlajumalanpalvelus alkaa itsenäisyyspäivänä 6.12. klo 10 Pyhän Laurin kirkossa. Jumalanpalveluksen aluksi Tervakosken Mieskuoro esittää Finlandia-hymnin. Jumalanpalveluksessa laulaa myös Kirkkokuoro.

Jumalanpalveluksen jälkeen klo 11 on kunniakäynnit hautausmaan muistomerkeille. Tervakosken sankarihautausmaan muistomerkillä kunniakäynti on klo 13.