Päiväkerho Turengin kirkko ja seurakuntakeskus

Turengin 4-6 -vuotiaiden päiväkerho, joka kokoontuu maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-12

Tämä kolmen tunnin kerho on ensisijaisesti tarkoitettu 4-6-vuotiaille, myös 3-vuotiaita otetaan sisaruksen kanssa, jos ryhmässä on tilaa.

Päiväkerhon lukukausimaksu on vuonna 2016 Janakkalan seurakunnan jäseniltä 29 euroa/lapsi, muun ev.lut. seurakunnan jäseneltä 37 euroa/lapsi ja kirkkoon kuulumattomilta 51 euroa/lapsi.

Mukaan pääsee, jos ryhmässä on tilaa. Ilmoittautua voi arkisin klo 9-16 lapsityönohjaaja Sirpa Heikalle.

Turengin kirkko ja seurakuntakeskus

Turengin päiväkerho talvilomalla, ei kokoontumista

Kerhoissamme lapset saavat kasvaa turvallisessa ympäristössä ammattitaitoisten lastenohjaajien kanssa.

Mallinkaisten kyläkoulu, Mallinkaistentie 600

Mallinkaisten päiväkerho talvilomalla, ei kokoontumista

Maanantaipuuro

Arkimaanantaisin Tervakosken seurakuntakeskuksessa