Perhekerho Tervakosken kirkko ja seurakuntakeskus

Tänään ulkoilupäivä. Tarjoamme kahvit, teet, mehut, keksit ja lettutaikinan tykötarpeineen. Omat makkarat mukaan. Pakkas- tai sadepäivän sattuessa olemme sisällä.

Perhekerho on avoin kaikille äideille, isille, mummoille, vaareille ja lapsille. Perhekerhossa tarjoutuu mahdollisuus yhdessäoloon ja virkistäytymiseen samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Useimmiten kerho aloitetaan yhteisellä hartaushetkellä, jonka jälkeen on laulua, loruttelua, askartelua tai muuta yhteistä puuhastelua. Kerhossa on kahvi- ja mehutarjoilu.

Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja toiminta on maksutonta.

Tiina Alakoski
perhetyöntekijä

Sirpa Heikka
lapsityönohjaaja

Sanna Tuki

Turengin kirkko ja seurakuntakeskus

Turengin päiväkerho talvilomalla, ei kokoontumista

Kerhoissamme lapset saavat kasvaa turvallisessa ympäristössä ammattitaitoisten lastenohjaajien kanssa.

Mallinkaisten kyläkoulu, Mallinkaistentie 600

Mallinkaisten päiväkerho talvilomalla, ei kokoontumista

Maanantaipuuro

Arkimaanantaisin Tervakosken seurakuntakeskuksessa