Hautajaiset

Olette menettäneet läheisenne. Janakkalan seurakunta on tukena surussanne. Kuljemme kanssanne tiellä, jossa monenlaiset tunteet ja asiat nousevat esille. Autamme hautajaisjärjestelyissä, neuvomme ja kuuntelemme. Hautapolku-sivustolle olemme koonneet asioita, joita tulee omaisen huolehdittavaksi. 

 

Yleistä tietoa hautauksesta ja hautapaikasta, ennen hautajaisia hoidettavista asioista, vainajan siunaamisesta, muistotilaisuudesta sekä omaisen tunteisiin ja surutyöhön liittyvistä asioista löydät oheisista linkeistä. Linkeissä on myös ajatuksia siitä, kuinka lapsi kohtaa kuoleman ja mistä saa apua oman lapsen kuoleman jälkeen.

Hautaukseen liittyvät hinnat löytyvät täältä

Tervetuloa myös sururyhmään, jossa yhdessä toisten samassa elämäntilanteessa olevien kanssa voit kerätä voimia elämässä eteenpäin. Olet kohdannut elämässäsi suuren surun, kun olet menettänyt läheisesi. Menetyksestä voi olla kulunut jo pitemmän aikaa tai se voi olla juuri tapahtunut.

Seurakunnan omia suruadresseja voi ostaa Turengin seurakuntakeskuksesta ja Ilonasta, jonka osoite on Keskuskuja 3, Turenki.
Pastori Tarmo Halttunen siunaa vainajaa Pyhän Laurin kirkossa.
Pastori Tarmo Halttunen siunaa vainajaa Pyhän Laurin kirkossa.