Uutislistaukseen

Heippa Löde ja hyvää jatkoa!

Kuvassa Petri

Kuka olet?
Petri ”Löde” Hurme

Mitä teet?
Olen vielä parin viikon ajan Janakkalan seurakunnan nuorisotyönohjaaja.

Kuinka kauan olet täällä ollut ja mitä olet tehnyt?
Saavuin lokakuussa 2005 tekemään 50 % 
nuorisotyönohjaajan virkaa. Toisen puolikkaan työskentelin seurakunnan järjestämässä iltapäiväkerhossa Turengin alakoululla. Tätä jatkui kolmisen vuotta, kunnes siirryin kokopäiväisesti nuorisotyönohjaajaksi. 

Työhön on kuulunut lapsille, nuorille ja perheille järjestettyjä kerhoja, leirejä, retkiä ja tapahtumia sekä kouluyhteistyötä. Lisäksi olen vuosittain ollut mukana 1-2 rippikoulussa ja musiikki eri muodoissaan on ollut osa työtäni. Rippikoulun isostoiminnassa olen ollut mukana viime vuosina ja edelliset neljä vuotta olen toiminut myös työpaikkamme työsuojeluvaltuutettuna. 

Mihin lähdet?
Hämeenlinna-Vanajan seurakuntaan nuorisotyönohjaajaksi.

Miksi lähdet?
Isommassa seurakunnassa on mahdollisuus tehdä monimuotoisempaa työtä. Vaihtuvuus on myös voimavara, joka mahdollistaa uusien tuulien saapumisen Janakkalaan.

Mikä fiilis?
Olen kiitollisin mielin. Seurakunta on mahdollistanut työskentelyn persoonallisella otteella. Täällä on saanut tehdä omannäköistä työtä. Ihmisiä jään kaipaamaan, sekä työssä kohdattuja ihmisiä että kollegoja. 

Koska lähdet?
Olen töissä 24.3. saakka. Viimeisenä käytännön työtehtävänä on 1.-3. -luokkalaisten leiri Rantalahdessa palmusunnuntain viikonloppuna.

Missä sinuun on mahdollista törmätä?
Ainakin hämeenlinnalaisen marketin kassajonossa ja laskettelurinteessä, kuten tähänkin saakka. 

2024-03-12 14:58:00.0