Uutislistaukseen

Kuvituskuva

Tee hyvä teko – lahjoita paikkakunnan vähävaraisille kauppareissun yhteydessä

25.11.2021 13.56

Janakkalan Lions clubit yhteisesti toteuttavat Tee hyvä teko -tempauksen lauantaina 27.11 kello 10-15 Tervakoskella K-Market Tervapadassa sekä Turengissa K-Supermarketissa.

Tempauksen myötä jokaisella janakkalalaisella on mahdollisuus avustaa paikkakunnan vähävaraisia ostamalla omien ostoksien lisäksi pitkään huoneen lämmössä säilyviä elintarvikkeita tai hygieniatuotteita. Lahjoituksille on kaupoissa keräyspisteet kassojen jälkeen.

Lions clubit toimittavat kaikki lahjoitetut tuotteet Janakkalan seurakunnan diakoniatyölle, joka jakaa ne vähävaraisille ennen joulua.

–Tämä Lions Clubien tempaus on meille hyvin merkittävä ja olemme kiitollisia siitä, että tällainen keräys taas järjestetään ja voimme sen myötä jakaa apua sitä tarvitseville, diakoni Päivi Harju kertoo.

Keräykseen hyvin soveltuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi erilaiset säilykkeet, kuten tonnikala ja säilykelihapullat, puurohiutaleet, pata-ainespussit, kahvi ja keksit – sellaiset tuotteet mitä kukin itse haluaisi syödä myös joulun jälkeen. Hygieniatuotteita taas ovat mm. pesuaineet ja hammastahna.

–Iso kiitos kaikille lahjoittajille etukäteen, Päivi Harju jatkaa.