Joulukeräykset 2021

7.12.2021 09.49

Nyt voit olla mukana tuomassa joulumieltä ja osallistua erilaisiin joulukeräyksiin. Seurakunnan diakoniatyö toimittaa kerätyt tuotteet paikallisille vähävaraisille ennen joulua.

Joululahja lapselle -keräys Turengin kirjastolla
Tule mukaan tuomaan joulumieltä paikallisille vähävaraisille perheille osallistumalla Janakkalan seurakunnan ja Turengin kirjaston Joululahja lapselle -keräykseen 29.11.-11.12.
Nouda koriste Turengin kirjaston joulupuusta paikan aukioloaikoina. Koristeesta löydät lahjan saajan iän ja sukupuolen. Sujauta lahja paketoimattomana lahjakassiin ja kiinnitä koristeessa ollut pakettikortti lahjaan. Tuo lahjasi joulupuun alle viimeistään 11.12.  Lisäksi voi puun alle jättää lahjoituksena huoneenlämmössä pitkään säilyviä elintarvikkeita sekä hygieniatuotteita.

Joulukeräys Tervakosken S-marketissa
Keräykseen voi osallistua ostamalla 7.-13.12. huoneenlämmössä pitkään säilyviä elintarvikkeita tai erilaisia hygieniatuotteita.

Suklaakeräys Turengin R-Kioskilla
Keskuskujan R-Kioskilta on mahdollisuus ostaa suklaita, jotka kioskin väki toimittaa seurakunnan diakoniatyölle.

Päättynyt:
Tee hyvä teko -joulukeräykset
 lauantaina 27.11. klo 10-15 K-Market Tervapadassa ja K-Supermarket Turengissa
Keräykseen voi osallistua ostamalla huoneenlämmössä pitkään säilyviä elintarvikkeita tai erilaisia hygieniatuotteita. Keräyksen järjestävät Janakkalan Lions clubit yhdessä.