Pyhän Laurin kirkko pääovi avoinna.

Pyhiinvaellukset Hämeenlinnan seudulla

29.6.2021 13.37

PyhiinvaellusLinkki avautuu uudessa välilehdessä on ikivanha mutta samalla ajassa elävä perinne. Kautta aikojen ihmiset ovat kaivanneet pyhille paikoille ja tehneet matkoja niille. Matkalle motiivit ja merkitykset antaa vaeltaja itse.

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan nettisivuiltaLinkki avautuu uudessa välilehdessä löydät eri puolilla Hämeenlinnaa sijaitsevat reitit, joihin on liitetty mietiskelytekstejä, virikkeitä ja rukouksen aiheita.

Lisäksi on myös Hattulan Pyhän Ristin kirkon, Hämeenlinnan ja Vanajan kirkkojen sekä Janakkalan Pyhän Laurin kirkon kautta kulkeva reitti, joka  sopii erityisen hyvin pyöräiltäväksi. Vaellus yhdistää historiaa, arkkitehtuuria, hämäläistä perinnemaisemaa ja kirkkotarhojen kauneutta sekä hiljentymisen kirkoissa.

Kaikkia reittejä voit seurata Google Maps -palvelussa.

Ota oma aikasi ja etene rauhassa, yksin tai matkakumppanin kanssa.

Janakkalan Pyhän Laurin kirkko on tiekirkko ja avoinna sunnuntaista perjantaihin klo 11-16 1.8. saakka. Kirkko on suljettu lauantaisin sekä barokkiviikonloppuna 2.-4.7.